Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Olan Yıldıray Deniz Barak , Amansız Hastalıkla Mücadele Ediyor.

Akciğer kanseri teşhisi konulan Yıldıray başkanın ; tedavisi Yedikule göğüs hastalıkları Hastanesinde başlamış, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ONKOLOJİ bölümünde, tedavisine devam etmektedir.

Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Olan Yıldıray Deniz Barak , Amansız Hastalıkla Mücadele Ediyor.

Yakın dostlarının, yetiştirdiği öğrencilerinin yakın ilgisine mashar olan Deniz Barak aldığı moral ile amansız hastalığa karşı özgüvenli olarak dim dik durmakta.

Bu zamana kadar,  başarılarıyla ön planda olan , objektif kalemi doğru ve tarafsız yorumlarıyla kamuoyunun sorunlarına ışık tutmuş olan Deniz Barak ; yetiştirdiği sayısız gazeteci öğrencileri ile geride büyük bir ışıltı gücü bırakmakta. Dünya Basın Federasyonu (World Press Federation)  WPF başkanıda olan Deniz Barak , Anadolu Basın'ının önemli bir mihenk taşıdır. Sivas'ta hakikat ve Anadolu gazetesinde başlayan serüven Ege'nin Sesi, Tan haber Gazetesi, Son havadis gazeteleri yayıncılığı ve Genel yayın yönetmenliği,

Ege Güneş Gazetesi Haber Müdürlüğü, UBA Haber Ajansı, İstanbul'da Hürses, Sonhavadis, Günaydın Anadolu Yayıncılık ve Halka Tercüman' ile mesleki yolculuğuna başarıyla devam etmiştir.

Ulusal basın hareketinde başarılarla dolu, mesleğinde parlayan, gazetecilik dünyasınin duayenlerinden olan Deniz Barak ; genç gazetecilere, kamuoyuna örnek olmuştur.

Kendisine acil şifalar diliyoruz.

En kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.

(Haber Merkezi: S.Şems Yeniyol)