Spor

Fenerbahçe hata yapmadı

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Kanarya, rakibini 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmeyi başardı.

Futbol tarihine geçen gecede neler oldu? Tüm detaylar ve...

Suudi Arabistan'da, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin arkasında yatan detaylar ortaya çıktı.. İşte tarihi maçta çıkan krizin nedenleri...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Tüm ligleri süresiz olarak...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik....

Beşiktaş'ın 35'inci başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat, rakibi Serdal Adalı'yı geçerek başkanlığa seçildi. Arat, 11 bin 828'in oyun 7 bin 271'sini almayı başardı.

Süper Kupa, Suudi Arabistan’da oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finalinin daha önce açıklandığı gibi 29 Aralık Cuma günü saat 20:45'te Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacağını açıkladı.

Vincenzo Montella: Milli takıma geldiğimden bu yana…

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler maçının ardından yaptığı açıklamada "İlk yarıda daha fazlasını yapabilirdik ama en önemlisi milli takıma geldiğimden bu yana gördüğüm en güzel şeylerden ikinci yarıda gösterdiğimiz reaksiyon" yorumunda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Galler’e lider geldik, lider...

EURO 2024 Elemeleri'nin son maçında Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın kafilesinde yer alan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, havalimanında açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması!...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynanmasına onay verdiğini söylerken Okan Buruk ve İsmail Kartal'la ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel kurulda aday olmayacağını...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de...

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali'nin Türkiye sınırları içinde gerçekleşmesi için birlikte harekete geçti.

Aslan Devler Ligi'ne Döndü

Galatasaray, 3-2'nin rövanşında sahasında Molde'yi 2-1 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde yeniden adını yazdırdı.

TÜMOSAN Konyaspor'a isim ve forma sponsoru oldu

Konya’yı tarım sektöründen savunma sanayiye kadar birçok alanda gururla temsil eden TÜMOSAN artık Anadolu Hükümdarı Konyaspor’la da güçlerini birleştirdi. 2023 – 2024 Sezonun ’da Konyaspor’un isim sponsoru yerli ve milli üretimin öncüsü TÜMOSAN oldu.

Beşiktaş taraftarı: Mecliste Hizbullah istemiyoruz

Seçim gerginliği Süper Lig maçlarına yansımaya devam ediyor. Adana Demirspor maçında deplasman tribününde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, siyaset gündemiyle ilişkili tezahüratlar yaptı.

Engelsiz Ödül Töreni Atatürk Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Türkiye Spor Yazarları Derneği-Petrol Ofisi Engelsiz Ödül Töreni Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Her yıl Bursa’da düzenlenen patika koşusu yarışı İkinci...

Patika koşusu yarışı Dağyenice Ultra Traıl, İkinci kez Spx'in isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek

Beşiktaş derbide Galatasaray’ı devirdi

Dolmabahçe'deki dev derbide Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta lider Galatasaray'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışını alevlendirdi. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Cimbom ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 3'e düştü. Beşiktaş ise üst üste aldığı derbi galibiyetleriyle zirve yarışına yeniden dahil oldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.