Etiket: Deniz

Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel...

Akciğer kanseri teşhisi konulan Yıldıray başkanın ; tedavisi Yedikule göğüs hastalıkları Hastanesinde başlamış, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ONKOLOJİ bölümünde, tedavisine devam etmektedir.

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak'dan 19 Mayıs Mesajı

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Başkan Barak mesajında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılını kutluyoruz.

Deniz Baykal'a ayıp edildi sanırım..

KENDİSİNİ MECLİSTE MİLLETVEKİLİ YAPTIRIP, BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI YOLLARINI AÇAN DENİZ BAYKAL İÇİN MECLİSTE YAPILAN DEVLET TÖRENİNE KATILMA TENEZÜLÜNDE DAHİ BULUNMADI !

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak İFJ Basın Kartı sahibi oldu

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, Genel Merkezi Belçika’da bulunan Uluslararası Gazeteciler Federasyonu’nun (IFJ) onayı ve oluruyla 140 ülkede geçerli IFJ Basın kartı verildi.

Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak'ın Dünya Basın Federasyonu...

Uzun yıllar gazetecilik hayatında görevini layıkı ile yapan Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak Dünya Basın Fedarasyonu ( World Press Federation ) başvurusu kabul edildi.

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak ile Gündeme Dair..

ULUSAL BASIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI YILDIRAY DENİZ BARAK GÜNDEM HABERLERİ

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.