Etiket: Türkiye

Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel...

Akciğer kanseri teşhisi konulan Yıldıray başkanın ; tedavisi Yedikule göğüs hastalıkları Hastanesinde başlamış, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ONKOLOJİ bölümünde, tedavisine devam etmektedir.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Şimşek ‘Çıkacağız’ Demişti: Türkiye, Gri Listede Kaldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in geçen hafta yaptığı açıklamaya karşın Türkiye, 2021 Ekim’inde alındığı Kara Paranın Aklanmasında Uluslararası Mali Eylem Görev Grubu’nun (FATF) ‘gri liste’sinde kaldı.

Türkiye sandık başında... Oy kullanma işlemi başladı

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 81 ilde, 191 bin 910 sandıkta, 60 milyon 697 bin 845 seçmen oy kullanacak. Tüm yurtta oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

AP Türkiye Raportörü'nden dikkat çeken vize serbestisi...

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, AB ülkelerinin Türk vatandaşlarına Schengen vizesi almayı zorlaştırarak yaptırım uyguladığı iddialarının kendisini şaşırttığını söyledi.

Esad’ın Türkiye ile ilişkilerin düzelmesi için koyduğu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna dönüşü uçakta yaptığı Suriye ile ilgili açıklamalar gündemde yerini korurken, Suriye'de Devlet Başkanı Beşar Esad'a yakınlığıyla bilinen Suriye Halk Meclisi eski milletvekili Şerif eş-Şehade, son dönemde iki ülke ilişkilerini değerlendirirken, Ankara ve Şam yönetimleri arasında diyaloğun yeniden...

Sivasspor'da tek hedef Türkiye Kupası'nı kazanmak

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul'da Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yukatel Kayserispor'u yenerek kupayı kente getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

NATO'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı

NATO sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkiye ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Türkiye genelinde ‘beyaz’ uyarı: Sağlık emekçileri iş bıraktı

Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemelerin TBMM Genel Kurulu’nda geri çekilmesi üzerine TTB üyesi sağlık çalışanları bugün Türkiye genelinde pek çok ilde grev yaptı, acil ve yaşamsal hastalar dışında sağlık hizmeti sunulmadı.

DSÖ duyurdu: Türkiye, İngiltere ve Rusya’da vakalar artıyor

Dünya Sağlık Örgütü, geçen hafta yeni corona virüsü vakalarının en hızlı arttığı bölgenin yüzde 7 ile Avrupa olduğunu duyurdu. Değerlendirmeye göre, vakaların yükseldiği yerlerin başında İngiltere, Rusya ve Türkiye geliyor.

Putin Suriye'deki ABD ve Türkiye birliklerini eleştirdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye ve ABD'yi eleştiren açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye seyahat yasağı!

Suudi Arabistan kamu haber ajansı SPA, ülkede corona virüsün yayılmasını ve yeni varyantların ülkeye girişini engellemek amacıyla kırmızı listeye aldığı ülkelere seyahat yasağı getirildiğini duyurdu. İçlerinde Türkiye’nin de bulunduğu ülkelere seyahat edenlere üç yıl seyahat yasağı getirileceği belirtildi.

Kıskanılan Türkiye bu mu ? Nüfusun 3'te 1'i bankalara borçlu..

Türkiye'de yaşamı zorlayan ekonomik dar boğaz vatandaşları banka kredilerine yöneltirken TTB'nin verilerine göre Türkiye nüfusunun 3'te 1'inin bankalara borcu var. Yeni bir destek bekleyen borçlular Cumhurbaşkanlığı'nın destek yerine Finansal Yeniden Yapılandırma kararıyla bir kez daha hüsrana uğradı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.