Şişli'nin Başkanı Ahmet Ünal

Halkın arasında siyaset yapan, halkın içinden biri. Sokak siyasetini önemseyen teşkilatçı kişilik. Şişli'nin Başkanı İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Ünal.

Şişli'nin Başkanı Ahmet Ünal


Her ne kadar Belediye Başkanlığı seçimlerini atamayla gelen ve Şişli halkının tanımadığı birisi olan Muammer Keskin olsa da, Şişli Halkı parti farkı gözetmeksizin 25 ilçede Ahmet Ünal'ı daha fazla önemsiyor. Çözüm odaklı genç, dinamik ve her partiliyi aynı değerde gören olarak bilinen İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ünal çevrede Şişli'nin Başkanı olarak biliniyor.

Nevşehir Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker ve parti kurucularından Ahmet Erdemli ile Şişli İlçe Başkanlığında bir araya gelindi.. Konuk Başkanların nazik ziyaretlerine teşekkür edildi, çalışmalarında başarılar dilenildi.

STK İşleri Başkanı Mehmet Örken, Teşkilat Başkanı Ercan Bodur, İlçe Sekreteri Yücel Musluoğlu, Protokol ve Halkla İlişkiler Başkanı Jale Battal, Milletvekili Aday Adayı Melih Samurkaş, Yönetim Kurulu üyeleri Şevki Çelik, Filiz Büyüklü, Derya Kuşdoğan ve Gülsen İlker ile birlikte, Türkiye Emekliler Derneği Şişli Şubesi'ne bir ziyarette bulunarak, Başkan Mustafa Kahya, İdari Sekreter Orhan Üstündağ, Dernek Sekreteri Sebat Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Hoş ile istişarelerde bulunuldu.

Başkan Ahmet Ünal ''İktidarımızda, en önce emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara çare bulacak, sosyal hayatta daha aktif şekilde yer almalarını sağlayacak düzenlemeleri ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyeleri ve ilgili bakanlıklar aracılığıyla hızla gerçekleştireceğiz.'' dedi.

Gazeteci Yazar ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel'i İlçe Başkanlığında verdiği "EYT ve Sosyal Güvenlik" konulu konferansa tüm Şişlililer davetliydi.