Altılı Masa'nın aday belirleme toplantısı başladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Mariott Otel'de bir toplantı gerçekleşecek. Saadet Partisi'ndeki Altılı Masa toplantısı 15:00'e alınmıştı, toplantı 16:00'a ertelendi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Saadet Partisi'ndeki toplantıya katılma kararı aldı. Hepimize hayırlı olsun." dedi. Tüm liderler Saadet Partisi'ne geldi ve kritik Altılı Masa toplantısı başladı.

Altılı Masa'nın aday belirleme toplantısı başladı


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Mariott Otel'de bir toplantı gerçekleşecek. Saadet Partisi'ndeki Altılı Masa toplantısı 15:00'e alınmıştı. Toplantı bir saat daha ertelenerek 16:00'a alındı.

Akşener, 16:00'da Saadet Partisi'ndeki toplantıya katılacak.

Akşener, önce Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Mariott Otel'deki görüşmede Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın da olacağı belirtildi.

Ali Babacan da Saadet Partisi'ne giriş yaptı. Kılıçdaroğlu ve Akşener buluşması bitti. İki lider otelden ayrıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Saadet Partisi'ndeki toplantıya katılma kararı aldı. Hepimize hayırlı olsun." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Saadet Partisi'ne geldi.

Davutoğlu'nu, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu karşıladı. DP lideri Gültekin Uysal'ın ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da geldi.

"MİLLETİN UMUDU KILIÇDAROĞLU"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde slogonlar ve alkışlarla karşılandı. 'Milletin Umudu Kılıçdaroğlu' sloganları atıldı.

Kılıçdaroğlu'nun gelişinden kısa bir süre sonra da Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geldi.

Saadet Partisi'ndeki kritik toplantı başladı. Toplantı sonrasında Millet İttifakı'nın adayının belirlenmesi bekleniyor.

Ayrıntılar geliyor..