Etiket: yeniden

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

Can Atalay kararının iptali için yeniden AYM’ye başvurulacak

Cezaevindeki Can Atalay’ın avukatları, milletvekilliğinin düşürülmesi kararının iptali için Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) başvuracak.

Yeniden Refah Partisi'nden Cumhur İttifakı'na ret

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmama kararı aldı. Partisinin Genel Merkezi önünde açıklama yapan Erbakan, "14 Mayıs seçimlerine hiçbir ittifaka dahil olmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi. Erbakan ayrıca cumhurbaşkanı adayı olacağını da ilan etti.

SGK önündeki EYT kuyruğunda izdiham çıktı

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesinin ardından başvurular devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu binaları önündeki yoğunluk bugün de sürdü. İstanbul Esenyurt'taki SGK binası önünde çıkan izdihama polis müdahale etti.

Cemevi Ziyareti Öncesinde Kaldırılan Resimler Yeniden Yerine...

Ankara’daki Hüseyin Gazi Cemevi’nde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde duvardan indirilen Hacı Bektaş-i Veli ve Hz. Ali’yi tasvir eden görseller, ziyaretin ardından cemevinin duvarına yeniden asıldı.

Cemevi Ziyareti Öncesinde Kaldırılan Resimler Yeniden Yerine...

Ankara’daki Hüseyin Gazi Cemevi’nde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde duvardan indirilen Hacı Bektaş-i Veli ve Hz. Ali’yi tasvir eden görseller, ziyaretin ardından cemevinin duvarına yeniden asıldı.

İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi başladı!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları çatısı ve ilk Konfederasyonu olan İzmir Konfederasyon Başkanlığı’na oy birliğiyle “Ferhan Ademhan” seçildi.

Elektrikte kesintiler yeniden başlayabilir

Dünya genelinde artan emtia fiyatları ve TL'nin keskin değer kaybının da etkisiyle son aylarda yapılan zamlara rağmen enerji KİT'lerinin bu yılki sübvansiyon zararının 150 milyar lirayı aşabileceği beklenirken, sıcaklıkların 35 dereceyi aşmasıyla birlikte artan talebin karşılanmasında yaşanabilecek zorluklara bağlı olarak enerjide...

Yeniden geliyor, kuvvetli olacak, 5 gün boyunca..

Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Haziran'ın son günlerinde ülke genelinde yer yer yağışlar devam ederken herkes hava durumunu merak ediyor. Günlerce sürecek. Yarından itibaren başlıyor. Çok sayıda il için kritik uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre yarından itibaren birçok ilde sağanak...

Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntüleri yeniden gündem oldu

Necati Şaşmaz'ın boşanma davası dosyasına giren zikir görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ünlü oyuncunun Kadiri Tarikatı'nda çekilen görüntüleri yeniden gündem oldu.

CNN Türk, 2,5 ay önce ortaya çıkarılan haberi yeniden ‘ortaya...

CNN Türk, 4 Şubat’ta ortaya çıkan ve bir suçlunun polise rüşvet teklif ettiği anlara ilişkin ses kayıtlarının bulunduğu haberi, yeniden ‘ortaya çıkardı’. Kanalın İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, canlı yayında olayı büyük bir heyecanla ‘özel haber’ olarak duyurdu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.