Etiket: Gündem

Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntüleri yeniden gündem oldu

Necati Şaşmaz'ın boşanma davası dosyasına giren zikir görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ünlü oyuncunun Kadiri Tarikatı'nda çekilen görüntüleri yeniden gündem oldu.

Ankara'da 15 Temmuz şehitleri anıldı!

ANKARA'da, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) tarafından düzenlenen törenle 15 Temmuz şehitleri anıldı

'15 Temmuz Treni' yarın yola çıkacak!

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanlığı'nca '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni'nin ilk seferini yarın Ankara ile İstanbul arasında gerçekleştireceği açıklandı.

Kıyıköy'de denize giren 2 arkadaş boğuldu!

KIRKLARELİ'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinde serinlemek için denize giren İbrahim Ali Dikmen ile arkadaşı Necdet Salıcı, boğularak öldü.

Heybeliada yangınında şoke eden iddia: 'He, he ben çıkardım...'

Heybeliada’da çıkan orman yangınında gözaltına alınan Sedat D. adliyeye sevk edildi. Diğer iki kişi ise serbest bırakıldı.

Adalet Bakanı Gül: 4 bin 130 sanığa ceza verildi!

Adalet Bakanı Gül, "Yargı, 289 darbe davasından 275’inin ilk derece yargılamalarını sonuçlandırmış, bugüne kadar 2 bin 332’si müebbet ve ağırlaştırılmış müebbet olmak üzere 4 bin 130 sanığa hak ettikleri cezaları vermiştir." açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi! YÖK'ten İstanbul Şehir Üniversitesi'nin...

YÖK'ten yapılan açıklamada, "Marmara Üniversitesi’nin İstanbul Şehir Üniversitesi’ne ilişkin “Gelir açığını karşılama kabiliyetinin bulunmadığı Karar Verildi

Soylu açıkladı! Bataklık Operasyonu başlatıldı

Bu kapsamda Türkiye'de 94 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, operasyon devam ediyor.

DSÖ'den koronavirüs sürecinde huzurevi önlemlerine övgü!...

Türkiye"nin önlemlerini erken aldığını ve bunun Kovıd-19 ile mücadele sürecinde önemli bir etken olduğunu vurgulayan yetkililer, "Özellikle Avrupa ülkelerinde görülen kişisel koruyucu ekipman sorunu Türkiye'de yaşanmadı.

İstanbul'da 7-7.5 büyüklüğünde deprem ihtimali her geçen...

Doç. Dr. Bülent Özmen, Marmara Denizi’nde bulunan fay hattı ile ilgili çok sayıda çalışma yapıldığını, özellikle Marmara Denizi’nin altındaki fay hatlarıyla ve geçmişte olan depremlerle ilgili bilgilerin gün yüzüne çıkarıldığını söyledi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.