Etiket: ''Geliyor

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

İstanbul'da toplu ulaşıma büyük zam geliyor

İstanbul'da maliyet artışları nedeniyle toplu ulaşıma yüzde 57 zam gelmesi bekleniyor. Aylık abonman ücreti 777 TL'den 1.219 TL'ye çıkacak.

Meteoroloji ve AFAD’dan Açıklama! 30 İle Sağanak Yağış...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre 30 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. AFAD da 11 ile turuncu, 4 ile de sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte il il hava durumu tahminleri...

İstanbul'un taksi sorununa İBB'den yeni çözüm: 1803 'özel'...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İstanbul'un taksi problemine dair İBB'nin hayata geçirdiği projeyi paylaştı. Gökce, 1803 tane özel nitelikli taksinin yaz aylarının sonunda İstanbul trafiğine dahil olacağını ifade etti.

AFAD’dan Son Dakika Uyarısı: Çok Şiddetli Geliyor

AFAD, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelecek olan sağanak yağışlara dair uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İç Ege, İç Anadolu’nun Kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’de şiddetli yağış bekleniyor.

Erdoğan Mitingi Öncesinde Van'da Abluka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingi öncesi şehir adeta ablukaya alındı, sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Yeni Zam ve Vergi Dalgası Geliyor

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, altın ve dolar piyasasına ilişkin öngörülerini paylaştı. Zelyut, yeni zam dalgası ve yeni vergi dalgası beklediğini belirtti.

Maviyle yeşili buluşturan Akçkoca'nın ilk projesi geliyor..

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden Optimal, MILLSTONE Markasıyla gayrimenkul geliştirecek

Meteoroloji'den 3 Uyarı Birden! Saat Verildi, Kuvvetli...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 kent için ulaşımda aksamalar, sel ve su baskınları yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Bu uyarının ardından İstanbul Valisi de bir paylaşım yaparak "Tedbirli olun" dedi.

Bugün kar, fırtına ve şiddetli yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar beklendiğini açıkladı. Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise fırtına beklendiği belirtti.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara sicil affı geliyor....

Kredi ve kredi kartı borçlarına sicil affı getirilmesi gündeme geldi. Torba yasayla yapılacak olan düzenleme, 2009'dan beri yapılmış en kapsamlı düzenleme olacak.

Bahçelievler'de Halı Saha denilince akla Burak Spor Tesisleri...

İstanbul'un en güzide ilçelerinden Bahçelievler'de her yaşta sporseverin uğrak yeri haline gelen Burak Spor Tesisleri, 4 mevsimde de Bahçelievler'in gözdesi olmaya devam ediyor..

Elektriğe yeni zam geliyor...

Elektrik dağıtım şirketleri, elektrikte yeni bir zam için Enerji Bakanı'nın kapısını çaldı. Şirketler yüzde 50 zam talebinde bulundu, yaklaşık yüzde 30'luk oranda anlaşma sağlandı.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Soğuk ve yağışlı hava geri geliyor!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre soğuk ve yağışlı hava geri dönüyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri..

İstanbul başta 26 il alarmda: Kar geliyor...

Meteoroloji'den gelen son dakika açıklamaları İstanbul dahil 26 kenti alarma geçirdi. Sarı ve turuncu kodlu gelen uyarılarda, bugün Trakya kesimi ile Çanakkale çevreleri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği belirtiliyor. Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında yağmur, diğer bölgelerde ise kar yağışı etkili olacak. İstanbul'da da bugün...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.