Bahçelievler'de Halı Saha denilince akla Burak Spor Tesisleri geliyor

İstanbul'un en güzide ilçelerinden Bahçelievler'de her yaşta sporseverin uğrak yeri haline gelen Burak Spor Tesisleri, 4 mevsimde de Bahçelievler'in gözdesi olmaya devam ediyor..

Bahçelievler'de Halı Saha denilince akla Burak Spor Tesisleri geliyor

HABER ( SEFER ÖZDAL- TERCÜMAN)

Bahçelievler'de Halı Saha denilince akla Burak Spor Tesisleri geliyor..

Bahçelievler Burak Spor Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aygün gerçekleşen etkinliklerinden dolayı Bahçelievler halkından taktir alıyor.

Burak Spor Tesislerinin vazgeçilmez ve fedakar öğreticileri Antronör Uğur Aygün ve Zeynel Ercan hocaların  katkılarıyla vermiş oldukları futbol eğitimleri tüm Bahçelievler sakinleri tarafından taktirle karşılanıyor.

Yeşiltepe Futbol Akademisinde ise öğretici eğitimleriyle Burak Aygün ile Semih Aygün hocalar, sporcuların taktirini kazanıyorlar.



Burak Spor Tesisleri ve Yeşiltepe Futbol Akademisini İşletme sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Hüseyin ve Süleyman Aygün, spora ilgilerinin aileden geldiğini, çevrelerine ve yaşam bölgelerinde yaşamlarını sürdüren Bahçelievler sakinlerinin huzuru ve mutluluğu en önemli düşüncelerinden olduğunu belirtmektedir.



Gerek Yeşiltepe Futbol Akademisi, gerekse Burak Spor Tesislerinin İdari sorumluluğunu ise Melih Aygün sürdürmektedir.

Tesislerin en enemli özelliği ise aileden gelen sporsever yapısal özelliklerinden dolayı Aygün ailesinin gerek yönetimsel, gerek eğitimsel, gerekse idare yönünde birbirine destek vererek Bahçelievler sakinlerine hizmeti tek hedef göstermelerini kendilerine sorumluluk kabul etmelerinden dolayıdır.



Tek hedefimiz sporu sevdirmek, çevremiz ve ilçemiz halkına hizmek vermek diyen başta Yönetim Kurulu olmak üzere, Teknik Ekip sorumluları, Eğitimci Antronörler ve idari personel Bahçelievler ilçesinden her zaman taktir almaktadır.

Yeşiltepe Futbol Akademisi ve Burak Spor Tesislerinin hedefleri;

Geleneksel halı saha futbol turnuvası, Sosyal Aktiviteler, Halı Saha Futbol Etkinliği, sporcuları hafta sonu halı saha organizasyonları düzenlemek, Milli ve Dini Bayramlarda etkinlikler,  Çevre ilçeler ile düzenlenecek halı saha futbol turnuvası maçları, Polis Haftası, Öğretmenler Günü, Babalar Günü, Anneler Günü, Gaziler Günü gibi özel ve anlamlı günlerde etkinlikler düzenlemek ve Yılın ve ayın yıldızlarını seçerek sporu sevdirici aktiviteler hazırlamak.