Deniz Baykal'a ayıp edildi sanırım..

KENDİSİNİ MECLİSTE MİLLETVEKİLİ YAPTIRIP, BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI YOLLARINI AÇAN DENİZ BAYKAL İÇİN MECLİSTE YAPILAN DEVLET TÖRENİNE KATILMA TENEZÜLÜNDE DAHİ BULUNMADI !

Deniz Baykal'a ayıp edildi sanırım..


Mecliste gurubu bulunan partilerin genel başkanların çoğu ve milletvekillerinin çoğu mecliste yapılan devlet törenine katılarak görevlerini yaptılar.

Ancak AKP genel başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal için mecliste yapılan devlet törenine katılmayarak, daha sonraki saatlerde camide yapılan canaze namazına katılmış..

BÜTÜN Dünya ve Türk Milleti bilirki ve bunu Erdoğan'da inkâr edemez. Meclise sokulup milletvekili seçilmesinde ve önündeki bütün engelleri kanun çıkartarak milletvekili yaptıran başbakan ve cumhurbaşkanı olmasında bütün yolları açan kişi  Deniz Baykal'dır.

KENDİSİNİ Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük liderleri gören Erdoğan, tüm aile ve akrabalarıyla  birlikte saraylarda lüks içinde yaşayan Erdoğan ve ailesi vefa borcunu;
(bence çok yazık,burnu havada olduğu için ve kendisini çok beğendiği için saygısızlık etmiştir)
ödememek için meclisteki Devlet törenine katılmamışlardır.

BU GERÇEKLERİ de yazmak zorunda olduğumu bildiğim için mertçe,dobraca yazdım ve yazarak ,söyleyerek konuşarak devam edeceğim.

Saygılarımla
M.G


Erdoğan'ı Kimler Başa Getirdi? Levent Gültekin İlk Kez Duyacağınız  Gerçekleri Ortaya Çıkardı! - YouTube

Erdoğan'ın milletvekilliğini niye engellemedim - Siyaset - ODATVBaykal, Erdoğan'ın önünü neden açtı? Açıkladı