Meral Akşener, İYİ Partililerin saldırıya uğradığı Esenyurt'ta meydan okudu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Tanıtım Karavanı'na saldırı düzenlenen Esenyurt’ta meydan okudu. Akşener'in yanında saldırıya uğrayan İYİ Partililer ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu vardı. Akşener, elini bağrına vura vura, "Haramiler, buradayım burada... Buyurun, buyurun... Bu harami düzen elbette yıkılacak. Göreceğiz o zaman bugünün kabadayılarının yarının nasıl korkakları olduklarını. Ama biz adaletten, hukuktan asla ayrılmayacağız" dedi. Akşener, faillerin de belli olduğunu söyledi.

Meral Akşener, İYİ Partililerin saldırıya uğradığı Esenyurt'ta meydan okudu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Tanıtım Karavanı'na saldırı düzenlenen İstanbul Esenyurt’ta açıklama yaptı.

Meral Akşener, yapılan saldırıya tepki gösterdiği açıklamasında failler hakkında, "Ama biliyoruz ki bugünün Türkiyesi'nde, bugünün hukukukunda kesinlikle tahkibata uğramayacaktır" dedi. 

Akşener'in açıklamasının satır başları şöyle oldu:

Bu karavanda görev yapan 2 arkadaşımıza 25 kereste gibi adamın saldırması sonunda oluşan o çirkin, namert, şerefsiz, korkak saldırıyı lanetlemek üzere buradayız. İYİ Parti'nin genel başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede.
Biliyorum ki arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının faillerinin isimleri belli. Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda. Ama biliyoruz ki bugünün Türkiyesi'nde, bugünün hukukukunda kesinlikle tahkibata uğramayacaktır.

İşte Akşener'in o konuşması: