Etiket: başladı

Gazze'de son durum: 'İsrail ordusu, güneyi işgal etmeye...

New York Times, uydu görüntülerine atıfla, İsrail'in Gazze'nin güneyini işgal etmeye başladığını aktardı. Görgü tanıkları, İsrail'in sivillerden sığınmasını istediği yerlere de saldırdığını söyledi.

Gazze'de bir haftadır devam geçici ateşkes sona erdi: İsrail,...

Gazze'deki geçici ateşkes bir kez daha uzatılmadı. İsrail, Gazze Şeridi'nden atılan bir roketin imha edildiğini, Hamas'a yakın basın kuruluşları ise Gazze Şeridi'nin kuzeyinde patlama sesleri duyulduğunu bildirdi.

Yunanistan heyeti Savunma Bakanlığı'nda: 'Güven artırıcı...

Türkiye ve Yunanistan heyetleri, 3 yılın ardından yüz yüze yapacakları dördüncü tur Askeri Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı için Ankara'daki Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

DİSK'in "Gelirde Adalet, Vergide Adalet" yürüyüşü İstanbul'dan...

DİSK'in "Gelirde Adalet, Vergide Adalet" talebi için başlattığı yürüyüş İstanbul'dan başladı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, "Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alınan adil bir vergi sistemi için Ankara'ya yürüyoruz" dedi.

AK Parti'de yerel seçim başvuruları başladı: Adaylar 50...

AK Parti'de yerel seçimler için başvuru süreci başladı. Adayların Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 50 bin TL bağış yapması gerekiyor.

BLUESKY AWARDS 2023: ”Uluslararası Havacılık Ödülleri”...

BLUESKY AWARDS 2023: ”Uluslararası Havacılık Ödülleri” Başvuruları Başladı

Türkiye sandık başında... Oy kullanma işlemi başladı

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 81 ilde, 191 bin 910 sandıkta, 60 milyon 697 bin 845 seçmen oy kullanacak. Tüm yurtta oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

"26. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı" İstanbul'da...

ICA Events tarafından Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) işbirliğiyle bu yıl 26. kez düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) açıldı.

Altılı Masa'nın aday belirleme toplantısı başladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Mariott Otel'de bir toplantı gerçekleşecek. Saadet Partisi'ndeki Altılı Masa toplantısı 15:00'e alınmıştı, toplantı 16:00'a ertelendi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Saadet Partisi'ndeki toplantıya katılma kararı aldı. Hepimize hayırlı...

EYT izdihamı başladı: Hangi işlemler yapılıyor?

Erdoğan’ın 3 yıl önceki sözleriyle ters düşerek seçim yatırımına dönüştürdüğü EYT düzenlemesinden faydalanarak emeklilik hakkını kullanmak isteyen yurttaşlar, prim günlerini hesaplatmak, askerlik ve doğum borçlanması için dilekçe vermek, hizmet döküm güncellemesi yapmak için sosyal güvenlik merkezleri önünde sıraya girdi.

Özdağ paylaştı : Suriyeliler artık polis vurmaya başladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Suriyelilerle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu ve Kahramanmaraş'ta yaşanan bir gasp ihbarı üzerinden "Muhacirler artık polis vuruyor" ifadelerini kullandı.

İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi başladı!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları çatısı ve ilk Konfederasyonu olan İzmir Konfederasyon Başkanlığı’na oy birliğiyle “Ferhan Ademhan” seçildi.

Çanakkale Köprüsü ücretini duyanlar feribota hücum etti!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 Mart’ta açılışını yaptığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde bir haftalık ücretsiz geçiş süresi sona erdi. Köprüde, Erdoğan’ın "200 liracık" dediği tarife uygulanmaya başlanınca vatandaşlar feribota yöneldi, uzun kuyruklar oluştu

Kar yağışı Trakya'da başladı

Edirne ve Kırklareli'nde kar yağışı etkili oluyor. Hava sıcaklığının 2 derece olduğu Edirne kent merkezinde zaman zaman kar, zaman zaman karla karışık yağmur etkisini gösteriyor.

Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk...

Zam geldi! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan iyi haberi duyurdu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 2022 ile birlikte ödeme miktarı da arttı. Yaşlı ve engelli aylıklarına zam geldi. Engelli maaşı 1552 lira oldu. Yeni 65 yaş aylığı ise 1296 TL'ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya...

Ücretsiz SMA tarama testi İstanbul’da başladı

Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalığının önlenmesine yönelik evlilik öncesi çiftlerin SMA tarama uygulaması İstanbul'da başladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.