Etiket: toplantısı

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

Yunanistan heyeti Savunma Bakanlığı'nda: 'Güven artırıcı...

Türkiye ve Yunanistan heyetleri, 3 yılın ardından yüz yüze yapacakları dördüncü tur Askeri Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı için Ankara'daki Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

CHP'de MYK toplantısı sona erdi: Tüm üyeler istifa etti,...

CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısı sona erdi. MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. Faik Öztrak'ın yarın açıklama yapacağı öğrenildi.

Altılı Masa'nın aday belirleme toplantısı başladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Mariott Otel'de bir toplantı gerçekleşecek. Saadet Partisi'ndeki Altılı Masa toplantısı 15:00'e alınmıştı, toplantı 16:00'a ertelendi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Saadet Partisi'ndeki toplantıya katılma kararı aldı. Hepimize hayırlı...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.