Hakan Avcı

Son Görülme :  54 Yıllar önce

tercumangazete@gmail.com

Takip Edilenler (0)

Takipçiler (0)

Tüm Yazılar

CHP'li Erkek'ten sert sözler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Erdoğan ve Soylu kirli bir suçun üstünü örtüyor" açıklaması yaptı.

Özbekistan, resmi dilini Türkçe olarak değiştirdi

Bir süredir resmi dilini değiştirmeye hazırlanan Özbekistan yönetimi, Rusça olan resmi dilini Türkçe olarak değiştirdiğini duyurdu.

İYİ Parti’nin ‘oyunu ve hedefi’ açıklandı

Ahlat’ta yaptığı açıklama sırasında, bütün araştırmalarda İYİ Parti’nin oy ortalamasının yüzde 16 olduğunu söyleyen Genel Başkan Meral Akşener, “Şimdi yüzde 16’lık bir partiyi, yüzde 20’lik bir parti haline getirebilmek için yeniden yollara düşüyoruz arkadaşlarımızla birlikte. Biz aşama aşama gidiyoruz. Şimdi ikinci aşama için de...

Emre Aşık hapis cezasına çarptırıldı!

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı Yağmur Sarnıç, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açmıştı. Mahkeme bu konuda kararını verdi. Dosyada bulunan deliller kapsamında Aşık'a çocuklarına karşı işlediği 'Basit yaralama' suçundan 6 ay 44 gün hapis cezası verildi. Çocukların dadısı olan Sanavar ise 6 ay 45 gün hapis cezasına...

İmamoğlu'ndan Tanju Özcan'a...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yabancıların su faturasına 10 kat zam yapacağım" diyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yanıt verdi. İmamoğlu, "O tür söylemleri kabul etmiyorum" dedi.

TTB'nin önerisini hatırlattı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TTB'nin önerilerini hatırlatarak yüz yüze eğitimle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Teknoloji devlerinden bilanço açıklaması

ABD'li teknoloji devlerinden Apple, Microsoft ve Google'ın ana kuruluşu Alphabet, bu yılın nisan-haziran döneminde net kâr ve gelirinin arttığını açıkladı.

İstanbul sahilinde dikkat çeken olay!

Sosyal medyada elden ele yayılan ve Afgan göçmenlerin İstanbul'da bir sahilde askeri üniformalarla kalabalıklar halinde hareket ettiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Avrupa'ya gitmeye çalışan 200'den fazla Afgan göçmen gözaltına...

Türk Sahil Güvenliği ve Uluslararası Göç Örgütü Türk yetkililerin botla Avrupa'ya giden 200'den fazla Afgan göçmeni Ege Denizi'nde gözaltına aldıklarını açıkladı.

Delta varyantı yayılırken ABD'de yeni varyant alarmı

Dünyada yeni tip koronavirüsün (COVID-19) Delta varyantı panik yaratırken ABD'de ortaya çıkan yeni bir varyant hızla yayılıyor. Florida eyaletindeki vakaların yüzde 10'unun Kolombiya merkezli bu varyanttan kaynaklandığı tespit edildi.

Yeni yasaklar gelecek mi?

Yeni yasaklar gelecek mi sorusu, aşı vurulma oranının düşük kalması ve Koronavirüs vakalarında artış gözlemlenmesi dolayısıyla pek çok vatandaşın gündeminde yer aldı. Her gün yaptığı açıklamada Koronavirüs dolayısıyla hayatını kaybeden ve hastalığa yeni yakalanan kişilerin sayısını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili...

Açlık ve yoksulluk sınırında vahim durum!

Türk-İş, açlık sınırının 2 bin 903 liraya, yoksulluk sınırının 9 bin 457 liraya yükseldiğini açıkladı.

İstanbul için korkutan açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, megakentte salgının seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Dördüncü dalga tehlikesi olduğunu belirten Memişoğlu, “Vaka anlamında şu andaki hızla bu tehlike var ama ağustos ayı çok stratejik bir ay. Pozitif vakalarımız 2 hafta evveline göre yüzde ellinin üzerinde artmış durumda”...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.