Etiket: uyarısı

İSO Başkanı Bahçıvan'dan enflasyon uyarısı: İllüzyonun...

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, 'enflasyonist ortamların yarattığı illüzyonun' sonuna geldik" diyerek yapısal reformların aciliyetini vurguladı. Bahçıvan ayrıca, Türkiye ekonomisinin ikinci yarıda karşılaşacağı zorluklara dikkat çekti. Enflasyonist baskıların ve iç talepteki yavaşlamanın ekonomik büyümeyi olumsuz etkileyeceğini söyleyen...

AKOM'dan İstanbul için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı

AKOM'un değerlendirmesine göre, İstanbul'da lodos yönlü rüzgar bugün öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak. Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve fırtına yaşanabileceğine ilişkin uyaran AKOM, yurttaşlara oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alma çağrısı yaptı. Meteoroloji de 3 saatlik periyotta etkili olması beklenen...

'Marmara' uyarısı: Bir yıl içinde 2 tane 7'den büyük deprem...

Prof Dr. Şükrü Ersoy, olası İstanbul depremiyle ilgili olarak "Marmara Denizi'nde iki gerilimin olduğu ara mutlaka birleşecek. Mutlaka birleşecek ve 7’den büyük bir deprem verecek" dedi.

AFAD’dan Son Dakika Uyarısı: Çok Şiddetli Geliyor

AFAD, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelecek olan sağanak yağışlara dair uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İç Ege, İç Anadolu’nun Kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’de şiddetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den 14 il için kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Sivas, Kayseri, Nevşehir, Malatya, Elazığ, Erzincan, Muş, Hakkari, Van, Dersim, Bingöl, Bitlis, Şırnak ve Hakkari'de kuvvetli kar yağışının beklendiğini bildirdi.

İstanbul dahil birçok ile kuvvetli yağış uyarısı

Sağanak yağış ve sellerin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere kuvvetli yağış görülecek.

Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji'den Sinop, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerine sağanak yağış uyarısı yapılırken, Artvin, Rize ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısı geldi.

Meteoroloji'den 'kuvvetli sağanak' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, ülke genelinde çok bulutlu hava etkili olurken Marmara, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Mersin ve Diyarbakır çevrelerinde sağanak bekleniyor.

Eğitim-İş Genel Başkanı Özbay'dan 'tarikatlar' uyarısı

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, “Dernek-vakıf maskesi takan tarikatlar, kâh protokol kâh etkinlik, ziyaret adı altında okullarda cirit atıyor, eğitimi adeta arka bahçeye dönüştürüyor” dedi.

İstanbula kış uyarısı, 21 Mart'a kadar eğitime ara ve '...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, alınan kararları açıkladı. Saat verip uyardı: TRAFİĞE ÇIKMAYIN..

İstanbula kış uyarısı, 21 Mart'a kadar eğitime ara ve '...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, alınan kararları açıkladı. Saat verip uyardı: TRAFİĞE ÇIKMAYIN..

İBB’den vatandaşa “trafiğe çıkmayın” uyarısı

İstanbul'daki kar yağışıyla hızla 20 cm'ye varan kar kalınlığına ulaşılabileceğini belirten İBB Sözcüsü Ongun, "Bu yüzden tüm İstanbulluları geçici hava açılmalarına aldırmamaları, araçla trafiğe çıkmamaları konusunda ciddiyetle uyarırız" dedi.

Meteoroloji'den kar ve şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Karadeniz, Kuzey Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri sağanak yağışlı. Bolu ve çevresinin yüksek kesimleri ise kar yağışlı. Hava sıcaklıklarının İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'de 4 ila 8 derece düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 12 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kırıkkale, Balıkesir, Çanakkale, Sivas ve Antalya için şiddetli sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Marmara'da ise kuvvetli rüzgarın görüleceği belirtilirken vatandaşlara dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Meteoroloji’den aşırı yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren Karadeniz Bölgesi'nde yağışların etkili olacağını, salı günü yağışların Trabzon’un doğusu ve Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde etkisini artırarak çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırı (75-150 kg/m2) şekilde gerçekleşeceğini duyurdu. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını,...

Aşısızlara Bilim Kurulu Üyesinden 4. dalga uyarısı

Koronavirüs salgını sürecinde Delta etkisiyle artan vakalar 4. dalga riskini artırıyor. Uzmanlar, 4. dalganın “aşısızların pandemisi” olacağı söylüyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.