Etiket: Sağlık

Gazze Sağlık Bakanlığı: Şifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce...

Filistin Kızılayı, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan ekiplerinin, İsrail güçlerinin ambulansları engellemesi ve hedef alması nedeniyle saldırıların olduğu bölgelerdeki yaralılara ve enkaz altındakilere ulaşamadığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın el işaretine doktorlardan...

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hekimler sizin yüzünüzden gidiyor" eleştirisine eliyle para sayma işareti yaparak yanıt vermesine tepki gösterdi.

Yeni imar planında GATA’nın ‘sağlık kampusu’ olma özelliği...

Sağlık Bakanlığı’na devredilen GATA’da önce 80 milyon TL bedelle millet bahçesi projesi başlatıldı. Şimdi de askeri hastane arazisine yurt ve üniversite yapılacak.

Hukuk, ulaşım, eğitim, sağlık… İngiltere’de grevler tüm...

Britanya genelinde enflasyonun son 40 yılın en yükseğine çıkması ve İngilizlerin artan yaşam maliyetleri ile karşı karşıya kalması işverenlerle çalışanları karşı karşıya getirdi.

‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki: Kabul...

Türkiye Eczacılar Birliği, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki gösterdi, “Kamu eczacılarını yok sayan bu düzenlemeyi kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Sağlık emekçilerine bir de kreş darbesi

Pandemi döneminde bin bir zorlukla uğraşan sağlık emekçileri vadedilen haklarını alamamıştı. Sağlık emekçilerine bir darbede özelleştirilen kreşlerden geldi. İzmir’de bulunan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kreşine de fahiş bir şekilde yaklaşık yüzde 75 zam yapıldı.

İstanbul'da güvenlik, sağlık ve ulaşım dışında kamu personelleri...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, salı günü güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

Türkiye genelinde ‘beyaz’ uyarı: Sağlık emekçileri iş bıraktı

Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemelerin TBMM Genel Kurulu’nda geri çekilmesi üzerine TTB üyesi sağlık çalışanları bugün Türkiye genelinde pek çok ilde grev yaptı, acil ve yaşamsal hastalar dışında sağlık hizmeti sunulmadı.

Sağlık çalışanları iş bırakıyor..Kriz kapıda!

Sağlık çalışanlarının, sadece uzman ve pratisyen hekimlerin maaşlarına yapılan zamlara yönelik protesto etmek için 3 gün iş bırakacakları öğrenildi.

Toplu Taşıma Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre sağlık çalışanları, 31 Aralık'a kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Diyarbakır’da 370 sağlık çalışanı korona virüse yakalandı,...

Korona virüs salgınının arttığı kentlerin başında gelen Diyarbakır’da, şimdiye kadar 370 sağlık çalışanı korona virüse yakalanırken 2’si hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Koca'dan o iddialara yalanlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından "COVID-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur.

Rusya'da Covid-19 aşı adayının birinci aşama klinik denemeleri...

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşı adayı için birinci aşama klinik denemelerin tamamlandığı bildirildi

İngiltere'de koronavirüsten iyileşen hastaların aylar sonra...

İngiltere'de yapılan bir tıbbi çalışmaya göre, koronavirüsten (Covid-19) iyileşen hastaların grip hastalığı gibi aylar sonra bağışıklığını kaybedip tekrar koronavirüs olabilecekleri belirlendi.

Obezite sorununda Avrupa’nın zirvesindeyiz!

Türkiye obezite sorununda Avrupa şampiyonu. Yetişkin nüfusun yüzde 32’sinin obez oluşu da bunu gösteriyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.