Etiket: Sağanak

İstanbul'da sağanak ve fırtına: 1 işçi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan sağanak ve fırtınada direk devrilmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden kişinin 20 yaşındaki kurye Muhammed Ela olduğu öğrenildi.

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

AKOM'dan İstanbul için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı

AKOM'un değerlendirmesine göre, İstanbul'da lodos yönlü rüzgar bugün öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak. Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve fırtına yaşanabileceğine ilişkin uyaran AKOM, yurttaşlara oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alma çağrısı yaptı. Meteoroloji de 3 saatlik periyotta etkili olması beklenen...

Arnavutköy’de sağanak yağış: Evleri su bastı, yollar göle...

Arnavutköy’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü, evleri ve marketleri su bastı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteoroloji ve AFAD’dan Açıklama! 30 İle Sağanak Yağış...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre 30 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. AFAD da 11 ile turuncu, 4 ile de sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji'den 'kuvvetli sağanak' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, ülke genelinde çok bulutlu hava etkili olurken Marmara, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Mersin ve Diyarbakır çevrelerinde sağanak bekleniyor.

İstanbul trafiğinde sağanak keşmekeşi: Yoğunluk had safhada

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yağış başlarken, mega kentte trafik yoğunluğu ise yüzde 85 oldu.

Kar ve sağanak geliyor!

Meteoroloji başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere birçok il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Erzincan, Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane için de kar yağışı uyarısında bulunan Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Meteoroloji'den 12 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kırıkkale, Balıkesir, Çanakkale, Sivas ve Antalya için şiddetli sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Marmara'da ise kuvvetli rüzgarın görüleceği belirtilirken vatandaşlara dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.