Etiket: "Öldü"

Futbol tarihine geçen gecede neler oldu? Tüm detaylar ve...

Suudi Arabistan'da, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin arkasında yatan detaylar ortaya çıktı.. İşte tarihi maçta çıkan krizin nedenleri...

Yeni MYK belli oldu: CHP'de 'Gölge Kabine' dönemi

Partinin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi'nde yeni dönemin MYK üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK'de, 17 isim "Gölge...

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Menzil Cemaati'nin müşterileri belli oldu: Bakanlıklar,...

Menzil Cemaati’ne ait Ser Organizasyon Şirketi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı’nın kendilerinin “müşterisi” olduğunu açıkladı.

CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu! Sürpriz isimler...

CHP'de istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri son kez sabah saatlerinde toplandı. CHP'nin yeni MYK'sı da belli oldu. İşte CHP'nin MYK'sında yer alan isimler...

Odatv’nin sahtekarlığı yine deşifre oldu: Her Sancar’ı...

AKP’nin 'arka odası'nın sahibi Soner Yalçın, Yalı Çetesi'nin kullanışlı aparatı olduğu ortaya çıkınca kurgu ve yalana başvurdu. Son günlerde yalan ve iftiralarla CHP'li Tuncay Özkan'ı hedef alan Odatv'nin yalanları ve iftiraları deşifre olmaya devam ediyor. Odatv son skandalında Tuncay Mollaveisoğlu'nun Hulki Cevizoğlu'na attığı...

Yurttaş kuru soğana muhtaç oldu: Kilosu dudak uçuklattı

Gıda fiyatları durdurulamıyor. Yurttaş 2 gün önce aldığını fiyata bugün bulamıyor. En fazla fiyat artışları gıda ürünlerinde yaşanıyor. Soğanın kilogramı markette 19.75 TL’yi buldu. Patatesin kilogramı ise halde 14.70 TL’yi gördü markette 20 lirayı aştı. AKP'nin 20 yılda ülkeyi getirdiği nokta ibretlik olarak kayıtlara geçti.

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı belli...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur ve emekli maaş farklarının ne zaman ödeneceğini açıkladı.

Yunanistan'ın arkasındaki Arap ülkesi belli oldu! 'Türkiye'ye...

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Türkiye'ye ilişkin verdiği röportajda gözden kaçan bir detayı kamuoyu ile paylaştı. Demir, röportajda Dendias'ın kendilerine bir Arap ülkesinin destek verdiğini belirterek o ülkenin ismini açıkladığını belirtti.

Ünlü sanatçı İlyas Salman'dan kendisiyle ilgili "Öldü"...

Ünlü sanatçı İlyas Salman, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında öldüğüne yönelik çıkan haberlere yanıt verdi. Salman, "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin. Yalnız Cebeci Mezarlığı'nda yer bırakmadım yeminle" dedi.

Kraliçe Elizabeth öldü, perde kapandı

Kraliçeye üzülüyorum elbette. Yani yetmiş yıl kraliçe olmak hiç kolay iş değil. Yetmiş yıl boyunca yatıyorsun kalkıyorsun kraliçesin. Yine yatıyorsun yine kalkıyorsun yine kraliçesin.

Avrupa hayal oldu! İşte Türklere vize işkencesinin ardında...

Türkiye'de yurt dışına gitmek isteyen vatandaşlar ''geri dönüşünüz şüpheli'' denilerek ret yanıtı alıyor. CHP'li Sibel Özdemir, vize kriziyle ilgili ''Bakanlık adım atsın'' çağrısında bulundu.

Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği gıda krizi, Çad'da kıtlığa...

Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyanın en az gelişmiş üçüncü ülkesi konumundaki Orta Afrika ülkesi Çad, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı savaş sonucu gıda arzında yaşan dengesizlikler nedeniyle acil durum ilan etti. Ülke kıtlıkla karşı karşıya kalırken, Çad hükümeti tüm dünyaya yardım çağrısı yaptı.

Jandarma Genel komutanlığı atamaları belli oldu! 27 bin...

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı: Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu.

İBB'nin yolsuzluk dosyalarına ne oldu?

AKP dönemine ilişkin başlatılan ve 2021 yılının başında İçişleri Bakanlığı’nın el koyduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 13.2 milyar lira büyüklüğündeki yolsuzluk soruşturmasının son durumunu kamuoyu merak ediyor.

12 gün oldu! Tunceli Yanıyor !

Tunceli’deki orman yangını 12 gündür devam ediyor. Tunceli Belediyesi Başkanı Maçoğlu, yangının rüzgarın etkisiyle genişlediğini söyledi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.