Etiket: Mayıs

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak'dan 19 Mayıs Mesajı

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Başkan Barak mesajında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılını kutluyoruz.

Erdoğan Mitingi Öncesinde Van'da Abluka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingi öncesi şehir adeta ablukaya alındı, sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

5. Uluslararası Kahve Fuarı 4-7 Mayıs tarihleri arasında...

Kahve endüstrisinin en önemli fuarı olan ve bu sene dijital sponsorluğunu Cafemarkt’ın üstlendiği Coffex İstanbul 2023, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde 5. kez başladı..

Akşener : Erdoğan’ı 14 Mayıs gecesi uğurlayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı İftar Yemeği’nde konuştu. Akşener, 'Sayın Erdoğan’ı inşallah 14 Mayıs gecesi saygıyla uğurlayacağız ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu da alkışla yerine oturtacağız' ifadelerini kullandı.

UBB Başkanı Barak'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs kutlanıyor: İmamoğlu, Taksim'de düzenlenen törende...

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’nci yıl dönümünde ilk tören Anıtkabir’de yapıldı. İstanbul’da Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı önünde de tören düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu anıta çelenk bıraktı

19 Mayıs ruhu kalplerde tazeliğini koruyor

19 Mayıs 1919 günü bir vapur Samsun'a yanaştı. Bu vapurun içinde bir milletin umutları, hayalleri ve bağımsızlık tutkusu vardı. Bu kıymetli arzuları içinde barındıran Mustafa Kemal Atatürk 103 yıl önce bugün o vapurdan inerek bağımsızlık ateşinin ilk kıvılcımını yaktı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

İstanbul'da 1 Mayıs: Binler Maltepe'ye akın etti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Türkiye'nin birçok ilinde emekçiler alanlara çıktı. İstanbul'da kutlamaların adresi Maltepe miting alanına gitmek için emekçiler meydan dışında toplanmaya başladı. Bu yıl da kutlamalara kapatılan Taksim Meydanı'na çıkmayan isteyen gruplara polis izin vermedi, onlarca kişi gözaltına alındı.

UBB Başkanı Barak'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı ve Tercüman, Son Havadis, GünaydınTV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Emekçiler, pandemiye rağmen alanlarda: ’Yaşasın 1 Mayıs’...

1 Mayıs İşçi Bayramı, bu yıl da koronavirüs salgını gölgesinde kutlanıyor. Emek örgütleri ve emekçiler, memleketin dört bir yanında alanlar ve iş yerlerinde 1 Mayıs’ı kutladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.