Etiket: Kılıçdaroğlu'ndan

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: "Yürüyüşümüz Sürüyor,...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan HDP ziyareti sonrası açıklama: Çözüm...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kürt sorununun çözüm adresi TBMM'dir" dedi. Sancar ise "Yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu,...

Kılıçdaroğlu'ndan partisine Akşener talimatı

Muharrem Sarıkaya'nın aktardığı kulis bilgilerine göre İYİ Parti’den gelen talep ve yaklaşımlar öncelikli olacak.

Seçimi erteleme tartışmalarına Kılıçdaroğlu'ndan sert çıkış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından seçimlerin 18 Haziran'dan daha ileri atılacağına yönelik tartışmalar hakkında çok net konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması: 'Engelleri aşar...

Şişli Belediyesi'nin 'Sosyal Yardım Lansmanı'nda açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar tarafından İBB'nin önüne konulan engelleri hatırlatarak, "İBB Başkanımız bütün engelleri aşar halkına hizmet verir" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e “Ekrem İmamoğlu ve “Mansur...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair yaptığı açıklamaya sert yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Boğaziçi ve ODTÜ'lülere çağrı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Boğaziçi Üniversitesi ve ODTÜ öğrencilerine seslendi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Geçmişte A partisi B partisi diyebilirsiniz ama bugün farklı bir noktadayız. Olay bir parti olayı olmayı çoktan aştı. Olay artık bir Türkiye olayıdır, Türkiye'nin, evlatlarımızın geleceğidir" dedi. Kılıçdaroğlu...

Kılıçdaroğlu'ndan, Bahçeli'ye bomba sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin kendisi için partililere verdiği kandil talimatı hakkında Kılıçdaroğlu, "O kandilleri parti müzesinde sergileyeceğim. Elektrik zamlarını savunan Bahçeli'nin hediyesi diyeceğim." dedi. Kılıçdaroğlu, Mahir Ünal ve AKP'nin Yeliz'i olarak bilinen...

Sedat Peker'in '4.9 ton kokain' iddialarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan...

Sedat Peker dün Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda uyuşturucu trafiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarına değindi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Çıkar telefonunu göster'...

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın yurt bulamayan öğrencilerin Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdükleri 'parkta yatma' eylemine yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası'nın 'faiz' kararına çok...

Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 19'dan yüzde 18'e indirdi. Kararın ardından dolar/TL yükselişe geçti. Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın faiz kararına Twitter hesabından tepki gösterdi. "Erdoğan, "Ben ekonomistim" diye diye aldığın kararlarla ülkeyi bugün daha da fakirleştirdin....

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslenerek, "Kendi ülkesine bu kadar büyük bir ihanet içinde olan ikinci bir kişi görmedim. Biliyorum yine tazminat davası açacak, sen tazminat davası açacağına karşıma çık karşıma. Eğer yürekli ve namuslu birisiysen, senin istediğin televizyona çıkalım ve tank-paleti...

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Mafya ağzıyla, trol...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki sözlerine jet yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan Sedat Peker'e yanıt: Bizim öyle bir dünyada...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde Youtube'da yayınladığı videolarla gündemi sarsan Sedat Peker'in ''Ayrı dünyaların insanlarıyız'' sözlerine ''Doğrudur bizim zaten öyle bir dünyada işimiz yok'' diye yanıt verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.