Etiket: kadar

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

AKP ve MHP'nin bir önceki seçime göre ne kadar oy kaybettiği...

Hbs Araştırma Şirketi, yaptıkları anketlere göre bir analiz yayınladı. Buna göre, AKP'nin oy oranı yüzde 30'un altında bulunurken, MHP ise önceki seçime göre yüzde 40 oy kaybetti.

Siyaset, Mafya, Susurluk'a kadar Türkiye'yi anlatan herşey...

Sedat Peker'in açıklamalarından günümüz Türkiyesi'nde gündemi meşgul eden devlet, siyaset, mafya ve çıkar çatışmalarına dair her şeyi bu kitapta bulabilirsiniz. Yakında tüm kitapçılarda...

Velev ki sürtüğüz; aklen ve vicdanen gezi kadar özgür ve...

Mücella Yapıcı'dan Erdoğan'a 'sürtük' yanıtı: Velev ki sürtüğüz; aklen ve vicdanen gezi kadar özgür ve senden daha dürüstüz Erdoğan..

Açık cezaevlerindeki hükümlülerin izinleri 31 Temmuz 2023'e...

Bugün gerçekleşen ve 3 saat süren Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuldu. Zirvede alınan kararları tek tek açıklayan Cumhurbaşkanı, duyurarak 31 Mayıs'ta sona ermesi beklenen açık cezaevlerindeki hükümlülerin salgın izinlerinin 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıldığını açıkladı.

İstanbula kış uyarısı, 21 Mart'a kadar eğitime ara ve '...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, alınan kararları açıkladı. Saat verip uyardı: TRAFİĞE ÇIKMAYIN..

Metro ve Marmaray seferleri uzatıldı: Sabaha kadar devam...

Metro ve Marmaray İstanbul, yoğun kar yağışı nedeniyle seferlerin sabaha kadar uzatıldığını duyurdu.

Yeni yılda pasaport harç ücretleri ne kadar oldu ?

2022 yılı itibarıyla güncellenen yeniden değerlenme oranıyla birlikte pasaport harçlarının fiyatı artıyor.

Milyonların gözü 3600 ek göstergede: Maaşlara ne kadar...

Vergi uzmanı Nedim Türkmen, bugünkü yazısında son günlerin en merak edilen konusu olan "3600 ek gösterge"yi değerlendirdi. Türkmen, ek göstergeyle birlikte maaşlara yüzde 25 oranında zam geleceğini belirtti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.