Etiket: insanlar

Özgür Özel’den çağrı: İyi insanlar meydanlara, yürüyüşlere,...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hrant Dink anmasında yaptığı konuşmada yurttaşlara eylemlere katılma çağrısında bulunarak, “Cesur olacağız. Bundan sonra bu ülkede kötülük kazanmasın isteyen herkese çağrımdır. İyi insanlar, çağrıldığınızda koşun gelin; sokaklara gelin, meydanlara gelin, yürüyüşlere gelin, açıklamalara gelin… Gelin...

İnsanlar can derdine düşmüşken, Kızılay 'çadır' satıyor

Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, "İnsanlar can derdine düşmüşken, Kızılay'dan yardım beklerken, Kızılay yöneticileri çadır satıyor, gıda satıyor, bu akıl alır bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Köylerine sadece helikopterle gidilebiliyor! 'Bu insanlar...

Kastamonu’da 11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketinin ardından üçüncü kez selin vurduğu Çatalzeytin ilçesinde vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. Dün gece yaşanan sel felaketi sebebiyle çay üzerindeki 9 köprü yıkıldı, 26 köye ulaşım kesildi, yollar da çöktü. Köy halkı, "Ulaşım şu anda hiçbir yerden yok. Tek ulaşım hava...

Peker: İnsanlar çocuğuma yemek alamadım diye intihar ederken..

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinden otele tank ile girildiği iddia edilen Cihan Ekşioğlu üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi. Ekşioğlu'ya yönelik ' Fakir fukaranın parasıyla bu zevki yaşamayı devam edin. Sonunuz nasıl oluyor göreceksiniz.' ifadelerini kullandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.