Peker: İnsanlar çocuğuma yemek alamadım diye intihar ederken..

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinden otele tank ile girildiği iddia edilen Cihan Ekşioğlu üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi. Ekşioğlu'ya yönelik ' Fakir fukaranın parasıyla bu zevki yaşamayı devam edin. Sonunuz nasıl oluyor göreceksiniz.' ifadelerini kullandı.

Peker: İnsanlar çocuğuma yemek alamadım diye intihar ederken..

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni iddiaları ile Türkiye gündemini sarsarken bürokrasideki ve iş insanlarındaki zenginleşmeye dikkat çekti. 

Konu ile ilgili o paylaşımları: 

"18-Kafan güzelken padişah kaftanı giyip Acarkentteki sosyal tesislere gidiyorsun ya, bu millet sana o padişah kaftanını giymeyi gösterecek. Beyaz Rus olan eşin özel uçakla manikür pedikürünü yaptırmak için Bodrum’dan İstanbul’a gidip, 2 saat sonra tekrardan...

19-...Bodrum’a dönüyor ya, insanlar çocuğuma yemek alamadım diye intihar ederken siz fakir fukaranın parasıyla bu zevki yaşamayı devam edin. Sonunuz nasıl oluyor göreceksiniz. Ülkemizde yaşayan kadınlar 2 ya da 3 ayda bir kuaföre giderken siz bu zevki yaşayın.

20-Bütün tanıdıklarına Pasaportumun iptali kalkacak, koruma polislerim geri gelecek, tahsisli plakaları tekrar alacağım, sorunlarımı hallediyorum diyorsun ya, yanılıyorsun kardeşim. Milli İstihbaratta görevli, namuslu insanlar var. Senin dosyalarını..."