Etiket: fırtına

İstanbul'da sağanak ve fırtına: 1 işçi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan sağanak ve fırtınada direk devrilmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden kişinin 20 yaşındaki kurye Muhammed Ela olduğu öğrenildi.

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

AKOM'dan İstanbul için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı

AKOM'un değerlendirmesine göre, İstanbul'da lodos yönlü rüzgar bugün öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak. Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve fırtına yaşanabileceğine ilişkin uyaran AKOM, yurttaşlara oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alma çağrısı yaptı. Meteoroloji de 3 saatlik periyotta etkili olması beklenen...

Bugün kar, fırtına ve şiddetli yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar beklendiğini açıkladı. Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise fırtına beklendiği belirtti.

Balıkesir ve İzmir'de fırtına yıktı geçti: Onlarca tekne...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı, 17 çatı uçtu, 10 ağaç devrildi. İzmir'in Dikili ilçesinde de 25 teknenin ağır hasar gördüğü bildirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.