Etiket: Emekli

Başkan Erdoğan, olağanüstü bir emekli maaşı artışı duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm memur ve emekli maaşlarına yapılan zammın yüzde 35`a yükseltildiğini duyurdu. Erdoğan, "En düşük emekli maaş tutarını 3 bin 500 liradan 5 bin 500 liraya çıkartıyoruz. Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 35`a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" dedi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı`nda...

Çalışmayan emekliye 5 bin TL ikramiye Meclis'te kabul edildi

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye ödenmesine ilişkin torba kanunda yer alan madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

En düşük emekli maaşına Ekim'de ara zam var mı?

Memur ve memur emeklisinin uzun süredir merakla beklediği maaş artış oranları netleşti. Peki en düşük emekli maaşı alanlara Ekim ayında Meclis açıldığında bir ara zam yapılır mı?

Emekli maaşı 7500 TL olanlar, Bu haber sizi yakından ilgilendiriyor

16 milyon emekli ve dul-yetim maaşı alan hak sahipleri her yıl iki kez maaşlarında artış görüyor. Ocak ve Temmuz aylarında yapılan bu artışları enflasyon belirliyor. 

EYT'lilere Artçı Şok Geldi! Yüzde 25'lik Emekli Zammından...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda emekli maaşlarının yüzde 25 artırılmasına ilişkin madde kabul edildi. Önergede yüzde 25’lik maaş zammından 2023 Ocak ayı öncesi yararlanacağı hükmü bulunuyor.

Gurbetçiye Türkiye'de Emekli Maaşı Fırsatı!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çalışmaları devam eden yeni düzenleme ile tam zamanlı Avrupa’da çalışan gurbetçilerin, artık Türkiye'den emekli maaşlarını alabileceklerini söyledi.

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı belli...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur ve emekli maaş farklarının ne zaman ödeneceğini açıkladı.

Emekli olmak için erken davrananlar yaşadı: Son gün 14...

Emekli olmak için 2022’de dilekçe verenlerin ocak ayında dilekçe verenlere göre daha kazançlı çıktı. Kamu işçileri için 2022 avantajından yararlanma fırsatı 14 Ocak tarihine kadar devam ederken EYT’liler bu avantajdan yararlanamayacak.

Emekli maaşına 2023'te yapılması beklenen zam belli oldu

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği açıklama geldi. İşte SSK ve Bağ-Kur emeklisinin açıklanan enflasyon rakamları sonra alması beklenen zam..

Emekli aylıklarını artıran teklif, komisyonda kabul edildi

İktidarın değişmesi durumunda olası kadro değişimine karşı, görevden alınabilecek TBMM üst yöneticilerinin yine Meclis çatısı altında, güvenceli olarak görülen, maaşı yüksek Başkan Başmüşaviri ve müşavir kadrolarına getirilmesini öngören; 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren torba kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda...

Emekli ve memura kötü haber

Memur ve emeklilere verilecek zam, bireysel emeklilik, kurumlar vergisi indirimi ile kur korumalı TL mevduata ilişkin düzenlemelerin yer aldığı torba teklifin görüşmeleri gelecek haftaya kaldı.

Emekli olmak isteyen milyonları kapsıyor! 15 gün kaldı!...

Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması! Emekli olmak isteyen milyonları kapsıyor. Emeklilik için tek tek hesaplandı. Prim günü eksik olanlar yurtdışı, askerlik, doğum ve BAĞ-KUR ihya borçlanması gibi borçlanmalarla prim gününü tamamlayarak emekli olabiliyor. Borçlanma yaparak emekli olacaklar 2022 yılına 15 gün kaldığı şu günlerde...

Montrö bildirisi soruşturması: 14 emekli amiral adliyeye...

103 emekli amiral bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan ve gözaltına alınan 14 emekli amiral adliyeye sevk edildi. Amirallerin ifadesi gece 23:00 sıralarında sona erdi.

81 ilde emekli amirallerin bildirisine suç duyurusu

81 ilde 910 dernek, 408 vakıf, 27 üniversite, 114 oda, 550 sendika, 46 federasyon, 104 emekli amiralin bildirisine suç duyurusunda bulundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.