Etiket: 'Çocuk

Kalaşnikoflu çatışma: 1 çocuk ağır yaralandı

İstanbul'da iki grup arasında çıkan çatışmada, yoldan geçen 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk ameliyata alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki: Ateşkes için...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, AB'ye seslenerek "Ateşkes çağrısı için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi, daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?" dedi.

Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 7 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Niğde'de 'Çocuk Gelin' Skandalı: Pardon, Siz Hiç 15 Yaşında...

Niğde'de zorla evlendirildiği iddia edilen bir kız çocuğunun, sosyal medya hesabından yaptığı, "Pardon, siz hiç 15 yaşında evlendiniz mi?" paylaşımı yankı uyandırdı. Olayın ardından valilik ve bakanlıktan açıklama gelirken çocuk hakkında 'bakım tedbir kararı' alınarak bakanlık kuruluşuna yerleştirildiği duyuruldu.

Çocuk istismarı ve uyuşturucuya savaş çalıştayı

Sivil Toplum Kuruluşları ve Ege Bölgesi Muhtarlar Konfederasyonu, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde bir çalıştay düzenledi. Türk Kızılayı Urla Şubesi'nin otizmli ve down sendromlu çocuklarla hazırladığı defile ile başlayan çalıştayda, çocuk istismarı ve uyuşturucu kullanımı konularına karşı mücadele başlatılacağı duyuruldu....

GSS'de çocuk çıkmazı! Milletvekili oluyorlar ama..

GSS borcu olan milyonları kapsıyor. Genel sağlık sigortası (GSS) sistemi uyarınca, 18 yaşından küçük çocukların sağlık hizmetlerinden koşulsuz faydalanıyor olması takdire şayan. Yaş sınırı, lise ve dengi okul öğrencilerinde 20, yükseköğrenim görenlerde 25 olarak uygulanıyor. Öğrenimini tamamlayan gençler, yaş haddini aşmamak şartıyla...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.