Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki: Ateşkes için daha kaç çocuk ölmeli? Kaç ton bomba atılmalı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, AB'ye seslenerek "Ateşkes çağrısı için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi, daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki: Ateşkes için daha kaç çocuk ölmeli? Kaç ton bomba atılmalı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Saygıdeğer hocalarım, kıymetli misafirler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 8. aile şurası münasebeti ile sizleri milletin evinde ağırlamaktan bahtiyarlık duyuyorum.

Ailemiz istikbalimiz teması ile icra edilen şuranın hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Şura kapsamında içeriğin zenginleştirilmesi için gayretleri takdirle karşılıyorum. Katkı sunan herkesi tebrik ediyorum. Farklı tarihlerde 4 şura tertip edildi. Biz de aileye dair politikaları şekillendirirken şura kararlarını rehber edindik. 2011 yılında bakanlık fikrini hayata geçirdik. 

Cumhuriyetin 100. yılını kutlarken 8. aile şurası da katkı sağlayacaktır. Şuranın temasında da ifade edildiği gibi istikbalimiz olan aile kurumunun kurulmasında sizlerin görüşleri çok değerli.KARAKTER AİLEDE ŞEKİLLENİR

İnancımızda ve kültürümüzde aile mukaddes bir müessesidir. insanı hayatın inişleri çıkışları karşısında koruyan aile büyük hazinedir. Aile toplumun temelidir ve temeli sağlam olmayan toplumlar ayakta kalamaz. Güçlü milletler güçlü aileden oluşur. Aile toplumun çelik çekirdeğidir. Aile devletin taşıyıcı sütunudur. Milli kültür ve değerlerimizin vasatı aile kurumudur. Dil ailede öğrenilir, ahlak ailede kuşatılır. İnanç ailede kazanılır. Sevgi ailede edinilir. Karakter burada şekillenir. 

AİLEYİ ÖNEMSİYORUZ, BATI'NIN ÇIKMAZI BURADA

Okuldan önce ilk ve en önemli eğitim kurumu ailedir. Devlet hayatımızda yeri doldurulamayacak olan aileye sahip çıkmak istikbale sahip çıkmak demektir. Aileyi önemseyen partimiz olarak aileye gerekli öncemi vermeyen toplum ekonomik açıdan ne kadar müreffeh olursa olsun geleceğe güvenle bakamaz. Batı'nın çıkmazı bu

rada. CUMHUR İTTİFAKI'NDA LGBT DİYE BİR ANLAYIŞ YOK

Aile meselesine bakarken anne baba ve çocukların olduğu yapıdan ziyade geniş perspektiften bakmalıyız. Müslüman Türk milletinin güçlü aile yapımızı zayıflatacak girişimler karşısında teyakkuzda olmalıyız. Devlet olarak yaklaşımımız bu yöndedir. Cumhur ittifakında LGBT diye bir anlayış yoktur. Varsın LGBT illet ittifakının malzemesi olsun tepe tepe kullansınlar. Bizde yok çünkü bizde aile kutsal yapıdır. Modern dünyada şehirleşmenin artması ile aile bağları zayıflarken ailenin önemi artmıştır. (HABER MERKEZİ)