Etiket: BAYRAMI

Gazeteci Barak'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) ve Dünya Basın Federasyonu (WPF) World Press Federation üyesi gazeteci Yıldıray Deniz Barak., 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cadılar Bayramı kutlaması faciaya dönüştü: Ölü sayısı artıyor

Güney Kore'de Cadılar Bayramı kutlamalarındaki izdihamda ölenlerin sayısı 153'e yükselirken, ülke korkunç olayın şokunu yaşıyor. Yayınlanan görüntülerde onlarca gencin cansız bedeninin sokaklara serildiği görülürken Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol ulusal yas ilan etti.

TBB Genel Başkanı Barak'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. TBB Genel Başkanı Barak, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına...

Başkan Barak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

UBB Başkanı Barak,Ramazan Bayram ı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

UBB Başkanı Barak'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

UBB Başkanı Barak'ın '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak, '30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MUSTAFA TORUNTAY'DAN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mustafa Toruntay'dan Basın Bayramı mesajı

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay ‘’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı‘’ nedeniyle bir mesaj yayımladı. Toruntay: ‘’Özveri ile çalışan tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ ifadelerini kullandı.

Mustafa Candaroğlu'ndan, 15 Temmuz ve Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, 15 Temmuz'u anma ve Kurban Bayramı tebrik mesajı yayınladı.

Sarıtaş'tan anlamlı Kurban Bayramı mesajı...

CHP Eyüpsultan ilçe başkanı Doğan Sarıtaş, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Emeklilerin kurban bayramı ikramiyeleri hesaplara yatmaya...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerini yatırmaya başladı. Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz’da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz’da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz’da ödenecek.

Bilim Kurulu üyesinden Kurban Bayramı öncesi 4'üncü dalga...

Koronavirüsle savaşta en önemli silah olan aşılama, tüm hızıyla sürerken, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü "Bayrama kadar hedef tutturulamazsa 4. dalga gelecek" diyerek uyardı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.