MUSTAFA TORUNTAY'DAN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MUSTAFA TORUNTAY'DAN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Başkan Mustafa Toruntay: ‘’Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir.’’
Asırlardır İslam Âleminin bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutladığını belirten Toruntay, ‘’Maneviyatın, duanın, paylaşmanın, dayanışmanın ve iş birliğinin en belirgin şekilde görüldüğü Kurban Bayramlarının bir yenisine daha erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.’’ dedi.

Kurban Bayramı’nın Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşma olduğunu vurgulayan Toruntay,’’Kurban,dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir.’’ dedi.

Kurban Bayramı için yollara çıkan tüm vatandaşlardan, trafik ve sağlık kurallarına titizlikle riayet etmelerini isteyen Toruntay , şu ifadeleri kullandı:

‘’Bu yıl, kurbanlarımızı, Mülk’ün Sahibi’ne sunarken, sınırlarımızın ötesindeki her bir kardeşimize de refah, felah, kurtuluş nasip etmesini gönülden niyaz ediyoruz. 
 
Bu mübarek günlerde en büyük duamız; asırlardır birlikte saf tutarak, birlikte zaferler kazanıp, birlikte heyecan duyarak, birlikte ağlayıp, birlikte gülerek pekiştirdiğimiz Türk Milletinin kardeşliğinin her daim birlik ve beraberlik içinde olmasıdır.’’
 
Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Aziz milletimizin, Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, Cenab-ı Mevla’dan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.’’