Etiket: Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Bak duyurdu... GSB burs ve öğrenim...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

Hamas: İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, Filistinli...

İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'in Filistinli mahkumları 'idam etmek istediğini' söyleyen Zaher Jabarin, "İsrail, hapishanelerdeki mahkumlara karşı mide bulandırıcı suçlar işliyor" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın el işaretine doktorlardan...

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hekimler sizin yüzünüzden gidiyor" eleştirisine eliyle para sayma işareti yaparak yanıt vermesine tepki gösterdi.

Yargıda yetki krizi | Adalet Bakanı Tunç: Yüksek yargıda...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargıdaki krize ilişkin açıklamalarda bulundu. Sorunun çözümünün yeni anayasa ile mümkün olduğunu savunan Tunç, "Mahkemeler arasından 'ast-üst' ilişkisi yok" dedi. Yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu kaydeden Tunç, CHP'yi Meclis'te başlattığı eylem üzerinden hedef aldı.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara’ya geldi

Türkiye'ye 5 ve 6 Kasım'da ziyaret gerçekleştireceği duyurulan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bir gün gecikmeli olarak Ankara'ya geldi.

Adalet Bakanı Tunç: Can Atalay için yargı kararını bekleyeceğiz

AYM'nin 'hak ihlali' kararına rağmen tahliye edilemeyen Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Can Atalay için yargı kararını bekleyeceğiz" dedi.

İran Dışişleri Bakanı: Hamas sivil rehineleri serbest bırakmaya...

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan BM'de konuştu: Gazze'deki soykırım devam ederse ateşi durduramayacağız... Hamas liderleri 6 bin Filistinli karşılığında İsrailli sivilleri serbest bırakmaya hazır.

Almanya Dışişleri Bakanı Atina’da: Miçotakis'le Türkiye'yi...

Doğu Akdeniz’de suların yeniden ısındığı ve Ukrayna’daki savaşın devam ettiği bir dönemde Alman politikacı Yunanistan hükûmeti yetkilileriyle bir dizi önemli meseleyi masaya yatırıyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan flaş iddialar: Rusya'nın...

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı hazırlığında olduğu yönündeki iddiaları yineledi. Blinken, Rusya'nın Ukrayna'nın işgali için 'sahte bir terör saldırısı, kimyasal saldırı ya da insansız hava saldırısı'nı gerekçe gösterebileceğini ifade etti.

Abdülhamit Gül 'affını' istedi: Bekir Bozdağ yeni Adalet...

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararına göre Adalet Bakanı Abdülhamit Gül istifa etti. Gül’ün yerine Bekir Bozdağ atandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına yönelik bakanlık olarak her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Şu andaki bakış açımız okulların 6 Eylül tarihinde açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan...

İçişleri Bakanı Soylu’ya tepki yağıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk canlı yayınında TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve gazeteci İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlıyor. Soylu’ya aynı zamanda gazeteciler Kübra Par, Mehmet Akif Ersoy ve Veyis Ateş de soru soruyor.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş sözler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs önlemleriyle ilgili uyarıda bulundu. Bakan Selçuk, "Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda" dedi.

Sağlık Bakanı Koca'dan o iddialara yalanlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından "COVID-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.