Erdoğan, 'söke söke alırlar' demişti.. Akşener'den sert tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın "Söke söke alırlar" sözlerine Muğla'dan yanıt verdi.

Erdoğan, 'söke söke alırlar' demişti.. Akşener'den sert tepki

 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Muğla’nın Milas ilçesinde esnafın derdini dinledi. Ardından, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü de ziyaret eden Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"SAYIN ERDOĞAN MİLLETİ TEHDİT ETTİ; SÖZE SÖKE ALIRLAR"

Erdoğan'ın, “Söke söke alırlar” sözlerinin anımsatıldığı Akşener şunları söyledi:


“Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu Kanal İstanbul’la ilgili olarak hem bizim, hem CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun ısrarla, o ihaleye girecek olan şirketlere dair söylediğimiz sözler üzerine; ‘sakın ola ki, bu sistemin içinde yer almayın paranızı ödemeyeceğiz’ diye söylediğimiz sözlere cevap verdi.

Sayın Erdoğan anlaşılıyor ki gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını, seçimi kazanamayacaklarını anlamış. Sayın Erdoğan; milleti tehdit etti, ‘söke söke alırlar.’ Sayın Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletinin Cumhurbaşkanı mıdır, yoksa tahkim üzerinden Batılı ülkelerin ya da Çin gibi ülkelerin savunucusu mudur, onların avukatı mıdır, anlaşılamamıştır.

Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Ben buradan kendi partim adına tekrar söyleyeyim, yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum. Bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin. Sayın Erdoğan da bunu kabul etmiş görünüyor.''