Etiket: Erdoğan

İBB Başkanı’yken kim daha fazla izin yaptı; İmamoğlu mu,...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. İstanbul asla ihmale gelmeyen, sürekli sorunlarına çözüm üretilmesi gereken bir şehir” diye yüklenen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İBB Başkanı olduğu 1994-1998 yılları arasında İmamoğlu’na göre 101 gün fazla izin kullandığı ortaya çıktı.

İmamoğlu'ndan Murat Kurum sorusuna yanıt: Erdoğan göndermesinde...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un İstanbul adaylığına ilişkin "Umuyorum gayet nezaketli, faaliyet odaklı bir süreçle yorumlanan bir seçim olsun" dedi. Ben rakibimi biliyorum, takdir halkımızındır" diyen İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etti.

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis'ten ortak açıklama:...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Atina'da açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Bir basın mensubu olarak bizi bununla tehdit etmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ı terör örgütü olarak nitelendiren gazeteciye İsrail'in sivilleri katlettiğini, hastane ve ibadethaneleri vurduğunu söyledi: Hıristiyan olarak bundan rahatsız değil misin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'den Ankara'ya getirilen hastaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

Başkan Erdoğan, olağanüstü bir emekli maaşı artışı duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm memur ve emekli maaşlarına yapılan zammın yüzde 35`a yükseltildiğini duyurdu. Erdoğan, "En düşük emekli maaş tutarını 3 bin 500 liradan 5 bin 500 liraya çıkartıyoruz. Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 35`a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" dedi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı`nda...

Özgür Özel'den AYM yanıtı: Erdoğan, kendi çıkaramadığı...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi'nin zayıflatacak herhangi bir karara karşı en ufak bir esneme göstermeyeceklerini belirterek AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özel, "Aklını başına alsın, biz buradayız. Cumhuriyet Halk Partisi burada" dedi. Özel ayrıca "Erdoğan, kendi çıkaramadığı krizi, Yargıtay'a...

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılı... Cumhurbaşkanı...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini...

Erdoğan: Anayasa Mahkemesini öven arkadaşlar yanlış yapıyor

Erdoğan, "Yargıtay'ın bir yüksek mahkeme olduğunu herhalde kimse inkar edemez. AYM bu noktada maalesef birçok yanlışları da arka arkaya yapar hale geldi. Bu da bizi ciddi manada üzmektektedir" dedi.

Erdoğan: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını...

İsrail'in dün gece itibarıyla yoğunlaştırdığı Gazze saldırılarına yönelik bir paylaşımda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır" ifadesini kullandı.

Erdoğan kapıları kapattı, Mehmet Şimşek 'açmaya' gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam bir yıl önce bugün iş dünyasının en köklü ve en büyük sivil toplum örgütlerinden TÜSİAD'a çok ağır sözler söyleyerek kapıları kapatmıştı. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜSİAD yöneticileriyle toplantı yapacak.

Erdoğan Ailesiyle İlgili Çok Konuşulacak Kulis... Bakan...

"Partide, genel merkez yönetimi, bakan ve bakan yardımcılıkları konusunda kulis başlamış durumda. Ayrıca, seçimlerde verilen tüm vaatlere rağmen seçilmesi durumunda Tayyip Erdoğan’ın yönetim anlayışının ve tarzının değişmeyeceğini söyleyenlerin sayısı az değil."

Erdoğan Mitingi Öncesinde Van'da Abluka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingi öncesi şehir adeta ablukaya alındı, sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Erdoğan 'mülakatı kaldıracağız' dedi, aynı gün Bakanlık...

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken adaylar ve siyasi partiler vaatlerini açıklamaya başladı. 21 yıldır iktidarda olan AKP kendi getirdiği 'mülakatı' kaldırma vaadinde bulundu. Ancak aynı gün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeni bir mülakat getirildiği ortaya çıktı.

Umut Erdoğan milletvekili aday adayı oldu

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Umut Erdoğan, CHP'den İstanbul 2.bölge milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.