BLUESKY AWARDS 2023: ”Uluslararası Havacılık Ödülleri” Başvuruları Başladı

BLUESKY AWARDS 2023: ”Uluslararası Havacılık Ödülleri” Başvuruları Başladı

BLUESKY AWARDS 2023: ”Uluslararası Havacılık Ödülleri” Başvuruları Başladı



Emin Tansu (Tercüman)

Uluslararası havacılık endüstrisindeki mükemmelliği kutlayan en havalı ve prestijli ödül organizasyonu Bluesky Awards, 2023 yılı için başvuruların şimdi açık olduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyor. Havacılık profesyonelleri, şirketler ve kuruluşlar, olağanüstü katkılarını sergilemek ve havacılık alanında gösterdikleri olağanüstü başarıları sergilemek için başvuruda bulunmaya davet ediliyor.

İnovasyonu, güvenliği, sürdürülebilirliği ve havacılıkta teknolojik ilerlemeleri teşvik etme konusundaki taahhüdü ile tanınan Bluesky Awards, küresel havacılık dünyasına önemli etkileri olan kurumları, kuruluşları, bireyleri ve girişimleri tanımak ve onurlandırmak amacıyla düzenlenmektedir.


Bluesky Awards 2023 için başvuru süreci [25 Mayıs 2023] ile [25 Ağustos 2023] tarihleri arasında açık kalacaktır. Dünya genelindeki havacılık profesyonelleri, şirketler ve kuruluşlar, adaylıklarını resmi Bluesky Awards web sitesi ((www.blueskyawards.com) aracılığıyla göndermeye teşvik edilmektedir. Ödüller, havacılık endüstrisinin çeşitli yönlerini yansıtan çeşitli kategorilerde sunulacaktır.

Bluesky Awards (Havacılık Başarı Ödülleri & Havacılık Proje Ödülleri) olmak üzere 2 alanda uluslararası ödül yarışması gerçekleştirir.

  1. ”Havacılık Başarı Ödülleri” İçin Başvurunuz
  2. ”Havacılık Proje Ödülleri” İçin Başvurunuz



Bluesky Awards adına konuşan Kurucu,GM [Talip Kışlakçı], “Bluesky Awards 2023’ü başlatmaktan heyecan duyuyoruz ve dünyanın dört bir yanından havacılık profesyonellerini katılmaya davet ediyoruz. Bu ödüller, havacılığın geleceğini şekillendiren olağanüstü katkıları ve yenilikleri tanımak için bir platform görevi görüyor” dedi.

Bluesky Awards 2023 – Bağımsız ve Objektif Jüri Üyeleri İçin Tıklayınız.

Bluesky Awards 2023 ve adaylık süreci hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.blueskyawards.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.

Bluesky Awards Hakkında:

Bluesky Awards, havacılık endüstrisindeki olağanüstü başarıları ve yenilikleri takdir etmeyi ve onurlandırmayı amaçlayan saygın bir uluslararası havacılık ödülleri etkinliğidir. Yenilik, güvenlik, sürdürülebilirlik ve teknolojik gelişmelere odaklanan Bluesky Awards, küresel havacılık ortamına önemli katkılarda bulunan bireyleri, şirketleri ve kuruluşları ödüllendiriyor. Tanınması ve kutlanmasıyla, Bluesky Awards mükemmelliğe ilham veriyor ve havacılığın geleceğini yönlendiriyor.