Yine Suriyeliler Yine Kavga ! Ölü Ve Yaralılar Var

Suriyeliler yine olay çıkardı. Yaşanan olaylar sonrasında ölü ve yaralıların olduğu açıklandı. Olaylar sonrasında 9 Suriyeli gözaltına alındı.

Yine Suriyeliler Yine Kavga ! Ölü Ve Yaralılar Var

Bursa’da geçtiğimiz günlerde yolda yürüyen Suriye uyruklu Hamza Delli ve eşi Menan Delli, kan davası nedeniyle saldırıya uğramıştı. Hamza Delli ise hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan Suriyeli 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesi'nde geçtiğimiz Cuma günü yolda yürüyen Suriye uyruklu Hamza Delli ve eşi Menan Delli, kurşun yağmuruna tuttulmuştu.

Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hamza Delli ile eşi Menan Delli, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yakında bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Hamza Delli, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ameliyat edilen Menan Delli'nin tedavisi ise yoğun bakımda devam ediyor. Menan Delli'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

OLAY KAN DAVASI ÇIKTI, 9 SURİYELİ GÖZALTINA ALINDI
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyerek olaya karıştığı belirlenen Suriye uyruklu 9 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet güçleri, çiftin akrabalarının geçen yıl Ağustos ayında Şanlıurfa'da bir cinayete karıştığını belirledi.
 
Gözaltına alınan 9 Suriyeli, Hamza Delli'nin ağabeyinin Sair E.'nin ağabeyini öldürdüğünü söylediler. Şüpheliler Sair E.'nin de, intikamını almak için Bursa'da yaşadığını öğrendiği Hamza Delli ile eşini vurduğu belirtildi. Soruşturmayı genişleten polis, katil zanlısı olarak aranan Sair E.'yi, Elazığı'da yakaladı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 9 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa’ya getirilemeyen Sair E. ise Elazığ'da adliyeye çıkartılacak.