''Kadına Dair Gazetesi'' Lansman Gecesi Ankara'da düzenlendi

Kadına Dair Gazetesi tarafından, bu yıl ilk kez Markalar Derneği işbirliği ile Türkiye'de ilk Kadın Gazetesi Lansmanı, 16 Eylül 2022’de Ankara Mira Garden Havuz Başı’nda düzenlendi

''Kadına Dair Gazetesi'' Lansman Gecesi Ankara'da düzenlendi


Kadına Dair Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Gören yönetiminde düzenlenen Kadına Dair Gazetesi  Lansmanı, 16 Eylül 2022’de Ankara- Gölbaşı Mira Garden Havuz Başı'nda gerçekleşti.

Türkiye genelinde kadınlarımızın bilinçlenmesini sağlamak için önemli projeleri hayata geçiren ve kamu adına bilgilendirmeye ve tüm yönetmeliği öğretmeye gönüllü olan Kadına Dair Gazetesi yönetimi, Kadınlarımıza dair doğru bilgilerin aktarımı konusunda büyük adımlar atmış bir yayın kuruluşu. Kadınların başta iş hayatlarında ve güncel yaşamlarında doğru seçimleri yaparak, iş sahalarında yer almalarını sağlamak adına bilgilendirici, önemli hayati çalışmaları kadınlarımıza sunma ve  sanat, tiyatro, dans, resim, müzik aracılığı ile buluşturmaya devam edecek.



GÜL YAĞMURU- KADINA ŞİDDETE KARŞI KIRMIZI GİYİNDİLER

Faruk K Ankara’da düzenlenen Kadına Dair Gazete lansmanında sahne aldı.Ünlü sanatçı geceye popüler şarkılarıyla renk kattı. Konuklara adeta müzik ziyafeti verdi. ''Kadınlar dünyanın en özel varlıklarıdır. Kandır, candır, anadır'' diyerek gecenin sunuculuğunu yapan Wilma Elles’in başından Gül yaprakları döktü. Sanatçı Faruk K. ''Ablamda şiddet mağduru. Kadına şiddete karşıyım. Kadına şiddet değil, yollarına gül dökmek lazım.'' dedi.

LANSMAN GECESİNDE YASEMİN GÖREN'E İKİ ÖDÜL BİRDEN..



Gecenin  mimarı Gazeteci-Televizyoncu, Kadına Dair Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Gören konuşmasında şu başlıklara yer verdi:

Kadınlarımızın tüm konularda tıbbi ve hukuki konularda seminerlerle ve aktivitelerle bilgilendirirken, bugün sanatsal açıdan ve kadın sorunları ile ilgili programlar hazırlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.  2013’den bugüne, Kadına Dair Gazete olarak, hiçbir dil, din, mezhep, ırk, parti, cinsiyet, ayırt etmeksizin kadınlarımıza yararları dikkate alarak çalışmalar yaptık ve aynı şekilde devam edeceğiz!



Destekleriyle gecede yer alan Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar, ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz, Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı ve GünaydınTV Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Deniz Barak, ve USTAD Derneği Başkanı Hakan Yılmaz'ın anlamlı konuşmaları teşvik edici mesajlar içerdi.

Yasemin Gören '' Kadına Dair Gazete'' sadece bir gazete değil, okuyucusuna yol haritası oldu yıllardır. Kağıda dokunmak, içindeki bilgilerden faydalanmak, projelerden haberdar olmak, onlara katılmak aslında, biliyorum dediğin bilgilere farklı bakış açısıyla kavuşmak'' dedi



Kadına Dair Gazete'si Sahibi ve Genel Yayını Yasemin Gören; Gecemize İstanbul, Ankara ve Türkiyenin çeşitli bölgelerinden katılım sağlayarak bizleri yanlız bırakmayan Sponsorlarımıza, Basın mensubu arkadaşlarımıza, siyaset ve iş dünyasının kurmaylarına, ve böylesi güzel bir organizasyonda sihirli anahtarları çoğaltarak projelerimize ve emeği geçen dostlarımıza şahsım, Yönetim Kurulum ve çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.''