İstanbul Havalimanı personelleri kar yağışı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor

Sıradışı afet günlerine hazırlıklı olunmadığı anlaşılan İstanbul Havalimanında personelin servis ve yemek sorunları yaşadığı öğrenildi. Restoran ve büfelerin önlerinde bir adet tost yaptırabilmek için uzun kuyrukların oluştuğu havalimanında neler oluyor.

İstanbul Havalimanı personelleri kar yağışı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor


Çalışan binlerce personelin gidiş gelişlerinde yaşanan büyük aksamanın dışında nöbetlerde olan ve çıkamayan personelin gıda ihtiyacının karşılanamamsından dolayı personel yalnızca bir adet olan personel marketinde bulabilen gıda ihtiyacını giderebildi.

Bir günlük kar engeli İstanbul havalimanını kötü derecede etkiledi.



Böyle günler ve olası sıradışı afet günlerine hazırlıklı olunmadığı anlaşılan İstanbul Havalimanında yetkililerin kısa süre içinde bu olumsuzluğu göz önünde bulundurarak tedbir alacakları öğrenildi.



Restoran ve büfelerin önlerinde bir adet tost yaptırabilmek için uzun kuyrukların oluştuğu İstanbul Havalimanında personel yemek bulamadı.


Metrobüs seferlerinin aksaması ve araçlarını zorunlu terketmek durumunda kalanlara Beylidüzü Belediyesi çorba ikramında bulundu.



Beylikdüzü İlçe belediye görevlilerinin perişan olan yolculara ücretsiz çorba ikram etmesiyle vatandaşlar soğuktan titrerken sıcak çorba ikramı ile önce ellerini sonra midelerini ısıttı.