Etiket: büyük

İYİ Parti 5 büyük şehirde adaylarını açıkladı: Ayyüce Türkeş...

İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 5 büyük şehirdeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Avrupa’nın en büyük Cemevi Cumhuriyetin 100. Yılında açıldı

İstanbul Cemevi Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Yeni Bina Açılış Töreni, Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir şekilde yapıldı. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük Cemevi, Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir törenle açıldı. Halkalı’da hizmete açılan İstanbul Cemevi Eğitim ve Kültür Vakfı Yeni Binası, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Erdoğan'dan 'yeni anayasa' mesajı: Önümüzdeki dönemde en...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa mesajı verdi. Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz, demokrasimizi darbe anayasası utancından kurtarıp Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına yakışır sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya kavuşturmaktır" dedi.

'Marmara' uyarısı: Bir yıl içinde 2 tane 7'den büyük deprem...

Prof Dr. Şükrü Ersoy, olası İstanbul depremiyle ilgili olarak "Marmara Denizi'nde iki gerilimin olduğu ara mutlaka birleşecek. Mutlaka birleşecek ve 7’den büyük bir deprem verecek" dedi.

Benzin ve motorine büyük zamlar..

Suudi Arabistan ve Rusya'nın üretim kesintilerini uzatma kararının ardından petrol fiyatları, yükselişine hız verdi. Petrol fiyatları, varil başına Kasım ayından bu yana en yüksek seviyesini test ediyor. Dolar kurundaki yükseliş de benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıyacak.

İstanbul'da toplu ulaşıma büyük zam geliyor

İstanbul'da maliyet artışları nedeniyle toplu ulaşıma yüzde 57 zam gelmesi bekleniyor. Aylık abonman ücreti 777 TL'den 1.219 TL'ye çıkacak.

Yoksul hane sayısında bir yılda büyük artış

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl tanıtılan Türkiye Aile Desteği Programı kapsamında 2022 yılı Haziran ayında 2.5 milyon haneye yardım edildi. Bu yıl haziranda ise sayı bir milyon artarak 3.5 milyon haneye yükseldi.

Motorine büyük zam: İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki artışlardan etkilenen motorin fiyatlarına gece yarısı zam yapıldı. Motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1 lira 64 kuruş zam geldi.

Çay fiyatlarına büyük zam geldi

Çaykur, çaya ortalama yüzde 43 zam yaptı.

İstanbul'da zehir tacirlerine büyük darbe: 605 kilo uyuşturucu...

İstanbul'da zehir tacirlerine büyük darbe: 605 kilo uyuşturucu ele geçirildi Çikolataya iğneyle uyuşturucu enjekte edip satıyorlardı İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 605 kilo uyuşturucu madde ve 111 kilonun üzerinde kimyasal madde ele geçirildi.

İzmir'de AKP'nin uykularını kaçıracak mahşeri kalabalık

Millet İttifakı'nın altı lideri ilk kez bir mitingde bir araya geldi. İzmir'de 1 milyondan fazla kişi Gündoğdu Meydanı'nı doldurdu. Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanlarını 1 milyondan fazla kişi doldururken, alanın çevresine vatandaşların programı izleyebilmesi için dev ekranlar kuruldu.

Meral Akşener'e ünlülerden şok büyük tepkiler..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrılıp CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının karşısında durmasının ardından ünlülerden Akşener'e çok sert tepkiler geldi.

Depremde büyük skandal. Hatay’da 200 kişi enkazda dururken...

Depremde skandalı... AFAD ekibinin 200 kişinin olduğu enkaz alanına müdahale etmeyerek Kahramanmaraş'a gideceğini açıklaması üzerine vatandaşlar aracın yolunu keserek tepki gösterdi.

Doğalgaz aboneliklerine büyük zam

EPDK doğalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.

Doğalgaz ve elektriği kesilen abone sayısında büyük artış

2021 yılında 425 bin 751, 2022 yılının mayıs ayı sonuna kadar da 182 bin 56 olmak üzere toplam 607 bin 807 abonenin borcundan dolayı elektriği kesildi.

Enflasyonda büyük artış..

ENAG ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. ENAG'a göre enflasyon ekim akında yüzde 7.18 arttı, enflasyonda yıllık artış ise yüzde 185.34 oldu. TÜİK'e göre ise ekim ayında tüketici fiyatlarındaki aylık artış yüzde 3.54 olurken yıllık enflasyon 85.5'e çıktı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.