İstanbul 3.bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk

Bağımsız Milletvekili adayı Fehmi Öztürk, hiçbir siyasi partiden aday olmamasınıda şu sözlerle ifade etti. "  Ülkemizde en önemli sorunlardan biri adalet...!

İstanbul 3.bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk


İstanbul 3.bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk bu seçimin yüzyılın seçimi olduğunu, Türkiye de değisimin gerekliliğini vurgularken " öncelikle memleketimin güzel insanlarının ve hemserilerimin teveccühü ve oylarına talibim dedi.



Bağımsız Milletvekili adayı Fehmi Öztürk, hiçbir siyasi partiden aday olmamasınıda şu sözlerle ifade etti. " 

Ülkemizde en önemli sorunlardan biri adalet...!

Adalet ile ilgili sorunların ülkenin bütün katmanlarına, bütün kesimlerine, bütün kurumlarına riayet etmiş durumda. Temsilde adalettede ciddi sıkıntılar var bunun sebebide , siyasi partilerdeki yapılan aday belirleme çalışmalarında maalesef demokratik sistem işletilmiyor. Bu bir güce, lider sultasına dayalı bir şekilde belirleniyor. Dolayısıyla tabanın kendini T. B. M. M. nde temsil etme noktasında ciddi sıkıntılar var.  Bu nedenle de ben bağımsız aday olmayı uygun gördüm. Bizim eleştirimiz adalete. 

Ülkede anayasa var, kanunlar var , kurumlarımız var ama bir şekilde eline geçirip kendi  çıkarlarına çevirenlerle bizim davamız diyerek sözlerine devam eden 3.bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk adalete olan güvenin günümüzde sarsıldığını itibarsızlaştığını belirtmiştir.

Hangi kurum olursa olsun bu ülkede medya yok mu? Bu ülkede siyasi partiler yok mu? Bu ülkede T. B. M. M. yok mu?

Amaaa biz Osman beyin desturu,  Şeyh Edebali " nin desturu, Mevlana nın kültürü,  Hacı Bektaş i Veli'nin kültürü, Atatürk ün ilkeleri ile doğmuş vücut bulmuş, dünyanın hasta adam dediği yerden küllerinden yeniden doğmuş  Türkiye Cumhuriyeti kimliği her şeyin üstündedir. Memleketimin efendisi olan milletimin dertlerinin hamalı olmaya geliyorum.'' dedi.