Etiket: adayı

CHP'nin İzmir adayı belli oldu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Merakla beklenen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli’nin kızı ise Çeşme'den aday oldu.

İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Yerel seçimlere değinen Akşener, partisinin İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı. Akşener, ayrıca partisinin Balıkesir adayının Turhan Çömez, Sincan adayının ise Fatih Koca olduğunu bildirdi.

İYİ Parti 5 büyük şehirde adaylarını açıkladı: Ayyüce Türkeş...

İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 5 büyük şehirdeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili projelerini...

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, eğitim, kültür, sanat, spor vb. alanlarda vaatlerini duyurdu. Vergili, seçime az bir süre kalmışken 50’yi aşkın projesini kamuoyuna açıkladı

Aday Adayı Tanıtım Toplantısına Davetlisiniz

Ak parti Esenyurt Belediye başkanlığı,na Aday adayı,olan Sayın Abdurrahman Ada

Halkın Vekil Adayı Ömer Gönültaş

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş '' Sen oy ver, herşey değişsin, Sizin sesiniz TBMM'de olacak'' dedi

İstanbul 3.bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk

Bağımsız Milletvekili adayı Fehmi Öztürk, hiçbir siyasi partiden aday olmamasınıda şu sözlerle ifade etti. "  Ülkemizde en önemli sorunlardan biri adalet...!

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa...

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Akşit; '' 13 milyon sığınmacı ve kaçak, Liyakatsiz yöneticiler, Milletin yüz milyarlarca dolarını çalan çeteler, Terör örgütü mensupları ve doğamızı zehirleyen madenci şirketler.. Gidecekler, gidecekler..

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av....

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Sevdagül Tunçer; '' 13 milyon sığınmacı ve kaçak, Liyakatsiz yöneticiler, Milletin yüz milyarlarca dolarını çalan çeteler, Terör örgütü mensupları ve doğamızı zehirleyen madenci şirketler.. Gidecekler, gidecekler..

Zafer Partisi Milletvekili adayı Kihtir : '' Türk Milleti...

Zafer partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Kihtir; ''Bizim meselemiz parti, veya kişisel mesele değil, dava meselesidir.'' diyerek, Adayların Ülkemiz ve Milletimiz için Hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Asım Boray Sulakçı, DEVA partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili...

Asım Boray Sulakçı, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Deva Partisinden İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Umut Erdoğan milletvekili aday adayı oldu

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Umut Erdoğan, CHP'den İstanbul 2.bölge milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.