Etiket: zaman

Gözler Meclis'te: Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli, beklentilerin çok altında kalan yüzde 5 ek zammın ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. TBMM Genel Kurulu, yarın başlayacak çalışmalarla en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesine, SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına yüzde 5 ilave edilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren çalışma hayatıyla...

Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı...

Yaşlı ve engelli aylığı alan kişilerin maaş ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Ödemelerin tarihine ilişkin detayı paylaşan Bakan Göktaş “bayram öncesi” müjdesini verdi. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı bayramdan önce verilecek mi?

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı belli...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur ve emekli maaş farklarının ne zaman ödeneceğini açıkladı.

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Halciler tarih verdi

Türkiye'de meyve ve sebze fiyatları cep yakarken, halciler sebze fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı.

Maskeler ne zaman çıkacak? Bakanlık tarih verdi

Sağlık Bakanlığı yetkilileri pandeminin seyriyle ilgili öngörülerini anlattı. Yetkililer, "Yeni varyant çıkmazsa yazın maskeye veda edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Pandemi ne zaman sona erecek? Uzmanından flaş açıklama

Omicron'un bulaşıcılığının yüksek ancak hastalandırma oranı daha düşük olduğunu belirten Dr. Nurullah Dikmen, "Pandemi artık birkaç ay içerisinde kalkacak. Normal bir grip ve soğuk algınlığı gibi olup sona erecek" dedi. Ayrıca Dr. Dikmen, "Birkaç ay sonra maske takmayacağımızı söyleyebiliriz" dese de "Aşı, maske, mesafe ve hijyen...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.