Etiket: Yarın

Katar: Gazze'de geçici ateşkes yarın sabah başlayacak

Katar, İsrail ile Hamas arasındaki 'geçici' ateşkesin yürürlüğe gireceği saati açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, insani aranın yarın sabah TSİ ile 8'de yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Borcu olanlar dikkat! Yarın son gün...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz’da, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona eriyor. Vergi dairesine ödenmemiş vergi ve diğer borçların tamamı yapılandırma altına alınabilecek.

Gazetecilerden medyaya sansür düzenlemesine tepki: Yarın...

Basın meslek örgütleri, İstanbul Şişhane’de; internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifine karşı açıklama yaptı. Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, “Bu yasa tasarısıyla Türkiye’de habercilik yok edilmek istenmektedir” derken, DİSK Basın İş Genel Sekreteri Özge Yurttaş,...

Serbest bırakılan Canan Kaftancıoğlu: Yarın 16 milyon İstanbullunun...

4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cezaevi çıkışında kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Kaftancıoğlu, "Yarın 16 milyon İstanbullunun iradesini yargılamaya kalkacaklar. Yarın Ekrem...

Akaryakıta yarın da zam geliyor

Dolar kurunun tüm zamanların rekorunu kırması sonrasında akaryakıta ve LPG’ye de tarihi bir zamla karşı karşıya kalan Türkiye, yarın bir zamla daha karşılaşacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.