Etiket: yapacak

AK Parti'de yerel seçim başvuruları başladı: Adaylar 50...

AK Parti'de yerel seçimler için başvuru süreci başladı. Adayların Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 50 bin TL bağış yapması gerekiyor.

Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'la görüştü: 'Çağrı yapacak'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargıtay'ın Can Atalay'ı tahliye etmeyip AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile konuştu.

Eren Holding Modern Karton'a 650 milyon euro yatırım yapacak

Eren Holding iştiraklerinden Modern Karton, 650 milyon euro'luk yatırımla Zonguldak'ta kuracağı yeni tesisle üretim kapasitesini yüzde 50'den fazla artıracak.

Aleviler Meclis önünde eylem yapacak

Alevi kurumları, Alevilik ile ilgili düzenlemelerin de yer aldığı torba kanun teklifinde "kültür" ifadesiyle kabul edilmesine karşı TBMM önünde eylem yapacak.

AKP’li belediyenin ‘katliam kutlaması’na Madımak şehidinin...

AKP’li İzmir Bergama Belediyesi’nin, Madımak Katliamı’nın yıldönümünde “kutlama” yapacak olmasına tepki, Madımak’ta katledilen Şair Metin Altıok’un kızı, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok’tan geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.