Etiket: uyarı

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

YSK'dan sandık kurulu başkanlarına uyarı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde, sandık kurulu başkanları, oy kullanacak yerlerdeki bina sorumluları ile seyyar sandık kurulu başkanlarını kısa mesajlarla bilgilendirecek.

Meteoroloji'den 3 Uyarı Birden! Saat Verildi, Kuvvetli...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 kent için ulaşımda aksamalar, sel ve su baskınları yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Bu uyarının ardından İstanbul Valisi de bir paylaşım yaparak "Tedbirli olun" dedi.

İSKİ'den İstanbullulara uyarı! Barajlar alarm verdi önlemler...

İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kuraklık noktasında olağanüstü bir dönemden geçtiklerine dikkat çekerek İstanbullulara su tasarrufu çağrısı yaptı.

Maymun çiçeği salgınında erkeklere uyarı: Spermden çıktı

Son dönemde onlarca ülkede binlerce vaka tespit edilen maymun çiçeği salgını ile ilgili endişe yaratan bir açıklama İtalya'dan geldi. İtalyan bilim insanları, maymun çiçeği hastalığının sperm örneklerinde ortaya çıktığını duyurdu.

Türkiye genelinde ‘beyaz’ uyarı: Sağlık emekçileri iş bıraktı

Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemelerin TBMM Genel Kurulu’nda geri çekilmesi üzerine TTB üyesi sağlık çalışanları bugün Türkiye genelinde pek çok ilde grev yaptı, acil ve yaşamsal hastalar dışında sağlık hizmeti sunulmadı.

MEB'den öğretmenlere kritik uyarı! 81 ile gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 81 il milli eğitim müdürlüğüne resmi yazı yazarak 'Öğretmenler Günü'nde maddi değeri olmayan sembolik nitelikteki hediyeler dışında herhangi bir hediyenin kabul edilmemesini istedi.

Meteoroloji'den peş peşe uyarı: Perşembe günü kar geliyor

Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geliyor. MGB'den yapılan açıklamada bugün sıcaklıkların 10 derece birden düşeceği ve pek çok yerde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. Kar yağışı Karadeniz üzerinden yurda giriş yapacak.

Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güneyi, Ege'nin kuzeyi ve doğusu ile Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak yağışlı, diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.