Etiket: Türkiye'de

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de...

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali'nin Türkiye sınırları içinde gerçekleşmesi için birlikte harekete geçti.

Türkiye'de uyuşturucu ve silah tehlikesi

Uyuşturucu ticaretinin geçiş noktası olan Türkiye’de bu maddelere ulaşmak giderek kolaylaşıyor. Sosyal medyadaki gruplarda uyuşturucu madde ile birlikte silah satışının yapıldığı da görülüyor.

Gençlerin yüzde 63’ü Türkiye'de yaşamak istemiyor

Türkiye Gençlik Araştırması'nın sonuçları yayımlandı. Buna göre, gençlerin yüzde 63’ü, imkân olsa başka ülkede yaşamak istiyor.

Seçim Sonuçlarını Türkiye'de Yaşamayanlar Belirledi!

Türkiye'de açılan sandıklarda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu öndeyken yurtdışı oylarının sayılmasıyla Cumhur İttifakı Adayı Tayyip Erdoğan öne geçti. Önümüzdeki 5 sene boyunca Türkiye'nin nasıl ve kimin yöneteceğini adeta yurt dışındakiler belirledi!

Gurbetçiye Türkiye'de Emekli Maaşı Fırsatı!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çalışmaları devam eden yeni düzenleme ile tam zamanlı Avrupa’da çalışan gurbetçilerin, artık Türkiye'den emekli maaşlarını alabileceklerini söyledi.

Almanya'da asgari ücrete 8 bin 231 Türkiye'de 2 bin 619...

Ağbaba, Almanya’da bin 811 euro asgari ücretle 8 bin 231 adet yumurta alınabilirken Türkiye’de asgari ücretle sadece 2 bin 619 adet yumurta alınabildiğini açıkladı.

Almanya'daki gurbetçi Zazalar tarafından kurulan Zaza Weilburg...

ERDAL DEMİR (YURT HABER) Almanya'daki gurbetçiler tarafından kurulan Zaza Weilburg Futbol Kulübü, kardeşlik tohumları ekmek için Genç ilçesine geldi. FC Zaza Weilburg Asbaşkanı Ramazan Yıldız'ın organize ettiği etkinlikte kış koşullarına rağmen kardeşlik rüzgârları esti. FC Zaza Weilburg ve Genç Demirspor arasında oynanan müsabakada...

Dijital Televizyonculuğun Türkiye'de ki öncüsü ve 1 Numarası...

Bir adam düşünün, hemen hemen her gecesi ödül almakla geçsin. Var mı böyle bir adam? Evet var. İster misiniz İstanbul; ödül almakta rekor sahibi olan bu adamla tarihe geçsin? Olur mu olur, neden olmasın?

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.