Etiket: Terör

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Gazeteci Merdan Yanardağ terör örgütü propagandası suçlamasıyla...

Dün akşam konuk olduğu programda terörist ele başı Abdullah Öcalan için "Tecrit edilmesi hukuka aykırı. Kendisinin serbest bırakılması gerekiyor" diyen gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

Taksim'de terör: Şüpheli kadının kaçış anı kamerada

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası, şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

TAKSİM'DE TERÖR: 6 ölü, 81 yaralı

Beyoğlu'nda patlama meydana geldi. Taksim İlk Yardım Hastanesi, izindeki doktorları göreve çağırdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlama ile ilgili terör soruşturması başlattı. Erdoğan, 6 ölü ve 81 yaralı olduğunu açıkladı. Şişhane tarafında ise silah sesleri duyuldu. halktv.com.tr'ye konuşan esnaf, polisin ateş açtığını ve...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.