Etiket: TAKSİM'DE

Taksim'de terör: Şüpheli kadının kaçış anı kamerada

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası, şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

TAKSİM'DE TERÖR: 6 ölü, 81 yaralı

Beyoğlu'nda patlama meydana geldi. Taksim İlk Yardım Hastanesi, izindeki doktorları göreve çağırdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlama ile ilgili terör soruşturması başlattı. Erdoğan, 6 ölü ve 81 yaralı olduğunu açıkladı. Şişhane tarafında ise silah sesleri duyuldu. halktv.com.tr'ye konuşan esnaf, polisin ateş açtığını ve...

19 Mayıs kutlanıyor: İmamoğlu, Taksim'de düzenlenen törende...

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’nci yıl dönümünde ilk tören Anıtkabir’de yapıldı. İstanbul’da Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı önünde de tören düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu anıta çelenk bıraktı

45 yıl sonra Taksim'de Anma

1 Mayıs 1977’de Taksim Meydanı’nda açılan ateş sonucu yaşamını yitirenler anıldı. Olaydan 45 yıl sonra Taksim Meydanı’nda bir araya gelen 78’liler Girişimi, Katliamın aydınlanması için başvuru tarihi üzerinden 16 yıl geçti dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.