Etiket: şüpheli

Bakan Yerlikaya duyurdu: 47 ilde Narkogüç-40 Operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 47 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkogüç-40 Operasyonu'nda 1 ton 156 kilogram uyuşturucu madde ve 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda toplam 376 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 ilde uyuşturucu operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal eden ve satan zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Diyarbakır, Hakkari, Zonguldak, Edirne, Bursa, Tekirdağ ve Osmaniye olmak üzere 8 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirterek, 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İYİ Parti binasını kurşunlayan şüpheli serbest bırakıldı

İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden mermilerle ilgili gözaltına alınan Melikşah E. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Taksim'de terör: Şüpheli kadının kaçış anı kamerada

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası, şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta şüpheli kadın ölümleri: Yine 'yüksekten düştüler'

Esenyurt'ta iki kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Sokak sakinlerinden biri olan Leyla Aksu isimli kadının düşmeden önce 'yapma' diye bir ses duyulduğunu söyledi.

Sahte çek üreterek dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, sahte çek üreterek veya çalıntı orijinal çekler üzerinde oynayarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.