Esenyurt'ta şüpheli kadın ölümleri: Yine 'yüksekten düştüler'

Esenyurt'ta iki kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Sokak sakinlerinden biri olan Leyla Aksu isimli kadının düşmeden önce 'yapma' diye bir ses duyulduğunu söyledi.

Esenyurt'ta şüpheli kadın ölümleri: Yine 'yüksekten düştüler'


İstanbul Esenyurt'ta iki günde iki kadın şüpheli şekilde hayatını kaybetti. 25 ve 26 Haziran tarihlerinde Leyla Aksu ve Nefise M. isimli kadınlar yüksekten düşerek hayatını kaybetti.

Önce Leyla Aksu düştü

25 Haziran'da İnönü Mahallesi'nde 25 yaşındaki Leyla Aksu kadın yalnız yaşadığı bilinen apartmanın 4. katındaki evinde balkondan düştü. Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mahalleli: 'Yapma' diye bir ses duyduk

Leyla Aksu düştükten sonra olay yerine gelen sokak sakini Mehmet Garip, "Önce 'Yapma' diye bir ses duyduk, sonra sokağa indik ve kızı yere düşmüş halde gördük. O anda son nefesini verip öldü. Bazı görgü tanıkları bir kişinin hızla evden çıkıp gittiğini söylüyor ama kesin olan bir şey yok henüz. Kendisinin atladığını zannetmiyorum, yanında birileri olabilir" dedi.

İkinci ölüm de yüksekten düşme

Esenyurt'ta yaşanan ikinci ölüm olayı ise, Zafer Mahallesi'nde lüks bir rezidansta yaşandı. Nefise M. isimli kadın, rezidansın 7'nci katındaki dairesinin penceresinden düştü. Hastaneye kaldırılan Nefise M. kurtarılamadı. Nefise M.'nin pencereden sarkıp atladığı anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.