Etiket: sonra

Seçimden önce ertelenen benzine zam, seçimden sonra pompaya...

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam haberleri gündemden düşmüyor. Benzine bugün zam geldi.

Asrın felaketinden sonra Gayrimenkul Yatırımcısının Gözü,...

İstanbul’un her geçen gün büyümesi, mega kentte arazi ve konut sorununa yol açarken, inşaat maliyetlerindeki artışlar ve konut stokunun yetersiz olması ile birlikte kira fiyatlarını da yükseltti.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

Abdi İpekçi’yi kim öldürttü. O öldürüldükten sonra çalıştığı...

Efsane gazeteci Abdi İpekçi, kendisiyle özdeşleşen Milliyet Gazetesi’nin genel yayın yönetmenliğini sürdürürken 1 Şubat 1979’da öldürüldü. İpekçi cinayeti dosyası ölümünün üzerinden geçen 44 yıl sonra bile soru işaretleri barındırmaya devam ediyor…

Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi, ifadesinde...

Eski sevgilisini evinde öldürdükten sonra babasının yardımıyla cansız bedeni ormana atan şarkıcı Seçil Çiftçi'nin ifadesinin detayları ortaya çıktı. Eski sevgilisiyle 2018 yılında tanıştıklarını ve sorunlu bir ilişki yaşadıklarını anlatan Çiftçi, cinayetin detaylarından bahsederken "Önce sopayla kafasına vurdum sonra külotlu çorapla...

Suriye ile 11 yıl sonra ilk resmi temas: Akar ve Fidan,...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan; Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmud Abbas ile Rusya Federasyonu ve Suriye istihbarat başkanlarıyla Moskova’da bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu video ile halka seslendi: Bu borçları sakın...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı video ile halka seslendi. Kılıçdaroğlu videoyu paylaşırken 'Saray da sureti haktan görünenler de iyi dinlesin' notunu da düştü.

15 Temmuz’dan sonra el konulan silahlar nerede?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Türkiye’de el konulan birçok silaha yönelik daha müsadere kararı olmadan, mahkeme kararı verilmeden isteyen insanlara ayrılıyor. O silahları birçok AKP’ye yakın isimler aldı. Bu konu da araştırılsın. FETÖ döneminde, 15 Temmuz’dan sonra el konulan silahlar kimlere verildi?" dedi.

45 yıl sonra Taksim'de Anma

1 Mayıs 1977’de Taksim Meydanı’nda açılan ateş sonucu yaşamını yitirenler anıldı. Olaydan 45 yıl sonra Taksim Meydanı’nda bir araya gelen 78’liler Girişimi, Katliamın aydınlanması için başvuru tarihi üzerinden 16 yıl geçti dedi.

2 yıl sonra İstanbul’da 23 Nisan çoşkusu

Pandemi nedeniyle iki yıldır kutlanılamayan 23 Nisan etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’un her noktasında coşku ile kutlandı. Taksim'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, tören düzenlendi. İstanbul’da Okullarda ve ilçe belediyeleri tarafından da 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.

BioNTech aşısında endişe veren sonuçlar: 100 günden sonra...

Corona virüsü salgınına karşı geliştirilen ve Türkiye'de de kullanılan Pfizer/BioNTech aşısı ile ilgili endişe verici araştırmalar yapıldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.